Ο Λ. Χάμιλτον αποκάλυψε ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι του έστειλε δύο κιθάρες

Ο Λ. Χάμιλτον αποκάλυψε ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι του έστειλε δύο κιθάρες

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι του έστειλε δύο κιθάρες πριν από τον θάνατό του, χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα ή ένα γράμμα.

Σε βίντεο που κοινοποίησε από την επίσημη σελίδα του στο Instagram του αείμνηστου θρύλου της ροκ ο σταρ της F1 εμφανίζεται να εξιστορεί πώς παρέλαβε τα μουσικά όργανα.

«Πριν από μερικά χρόνια, έλαβα στο σπίτι αυτό το όμορφο δώρο, δύο κιθάρες και δεν είχα ιδέα από πού ήταν, από ποιον εστάλησαν και γιατί ήταν στο διαμέρισμά μου» ανέφερε.

Ο Χάμιλτον εξήγησε ότι έναν χρόνο αργότερα ανακάλυψε ότι οι κιθάρες είχαν σταλεί από τον Μπόουι πριν από το θάνατό του.

«Είμαι τόσο λυπημένος που δεν το έμαθα νωρίτερα, δεν υπήρχε κανένα γράμμα ή μήνυμα, αλλά αργότερα το ανακαλύψαμε από κάποιον που είπε ότι ήταν θαυμαστής, τον οποίο δυσκολεύτηκα να πιστέψω» είπε.

Ο 36χρονος θυμήθηκε ότι ο πατέρας του είχε συναντήσει τον Μπόουι στον δρόμο, όταν ο Χάμιλτον δεν ήταν ακόμη διάσημος οδηγός αγώνων και είπε ότι «ήταν ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που είχε ποτέ συναντήσει».

Σε άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάμιλτον εμφανίζεται να παίζει μουσική με μία από τις κιθάρες.

«Συγγνώμη για τα λάθη, απέχω πολύ από το να παίζω καλά. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζω με την κιθάρα που μου έστειλε ο Ντέιβιντ Μπόουι πριν από μερικά χρόνια» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή