The Hollywood Gawker: Ο Matthew McConaughey πολιτεύεται

The Hollywood Gawker: Ο Matthew McConaughey πολιτεύεται

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι έτοιμος. Είναι έτοιμος να κατέβει και να σαρώσει. Δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για κυβερνήτης του Τέξας στις εκλογές του 2022, όμως ο Matthew McConaughey το λέει καθαρά: «Θα ήμουν χαζός αν δεν το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά». Και χαζός δεν είναι. Έχει 28 χρόνια (άνισης αλλά αξιομνημόνευτης στη σούμα) χολιγουντιανής θητείας που το αποδεικνύουν – με το Όσκαρ του, με το χρυσό αστέρι του στη Boulevard της Δόξας, με τις ακριβοπληρωμένες συνεργασίες του εντός κι εκτός μεγάλης οθόνης.

Ας το σκεφτούμε κι αλλιώς: Αν έχει καταφέρει ο Arnold Schwarzenegger να διατελέσει κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, αν το ίδιο θα επιχειρήσει του χρόνου η αμφιλεγόμενη Caitlyn Jenner, δεν έχει τα φόντα το αυτό να πράξει στη γενέτειρά του ο 51χρονος Matthew, που μάλλον τον λες και πιο σοβαρή περίπτωση celebrity; Οι δημοσκοπήσεις του Απριλίου δρουν ενισχυτικά της καταφατικής απάντησης. Σε σύνολο 1.200 Τεξανών ερωτηθέντων ψηφοφόρων, το 45% δηλώνει ότι ευχαρίστως θα ψήφιζε τον «Mr. McConaughey». Η πλειοψηφία των ενδεχόμενων υποστηρικτών του ανήκει στους Δημοκρατικούς, ακολουθούν οι ανεξάρτητοι και τελευταίοι οι Ρεπουμπλικάνοι, με ένα διόλου ευκαταφρόνητο 30%.

The Hollywood Gawker: Ο Matthew McConaughey πολιτεύεται-1

1/2©Shutterstock

Ο ίδιος ο σταρ αποφεύγει προς το παρόν να χρωματιστεί κομματικά, προτιμώντας να αυτοχαρακτηρίζεται ως ένας «δραστικά κεντρώος» ο οποίος επιθυμεί να συναπαντηθεί με τους ιδεολογικούς αντιπάλους του «στη μέση». Μια ωραία, γενική και φλου αρτιστίκ τοποθέτηση. Βέβαια, το Τέξας παραδοσιακά εκλέγει ρεπουμπλικάνους αξιωματούχους, όμως εξαιρέσεις έχουν υπάρξει και λογικά θα ξαναϋπάρξουν. Οπότε ο McConaughey καλά το πάει έως τώρα, δεν δεσμεύεται με κανέναν και για τίποτα: «Ποιος είναι ο ηγετικός ρόλος μου; Γιατί πραγματικά θεωρώ ότι έχω κάποια πράγματα να διδάξω και να μοιραστώ. Σε ποια κατηγορία θα ανήκω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής που τώρα εισέρχομαι;».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– Ρανιω Νιζαμιδη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή