Τέλος μετά από 19 χρόνια για το σόου της Έλεν ΝτιΤζενέρις

Τέλος μετά από 19 χρόνια για το σόου της Έλεν ΝτιΤζενέρις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 19 χρόνια το τηλεοπτικό σόου της Έλεν ΝτιΤζενέρις «κατεβάζει αυλαία».

«Όσο υπέροχο και αν είναι το σόου, όσο διασκεδαστικό και αν είναι, δεν είναι πια πρόκληση», είπε η πασίγνωστη παρουσιάστρια, για την οποία το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις και κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον, αγενή συμπεριφορά και κακία προς τους συνεργάτες της. Αποτέλεσμα ήταν να ζητήσει «on air» συγγνώμη στην πρεμιέρα της φετινής εκπομπής.

Ωστοσο, όπως δήλωσε η ίδια, μιλώντας στο The Hollywood Reporter , οι καταγγελίες αυτές δεν επηρέασαν τις εξελίξεις. «Αν το σόου τελείωνε γι’ αυτόν τον λόγο, δεν θα είχα “επιστρέψει” την τρέχουσα σεζόν» είπε και συνέχισε απολογούμενη «Ράγισε η καρδιά μου, όταν έμαθα ότι οι άνθρωποι εδώ είχαν βιώσει κάτι άλλο πέρα από μία φανταστική εμπειρία, ότι “τραυματίστηκαν”».

Διαβάστε επίσης⇒ Έλεν ΝτιΤζενέρις: Η αποκαθήλωση

«Θα σταματούσα στη δέκατη έκτη σεζόν. Θα ήταν ο τελευταίος χρόνος», είπε η ίδια, για την εκπομπή που ξεκίνησε το 2003 και θα τερματιστεί το 2022.

Όμως, όπως δήλωσε, τότε της ζητήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό της για τέσσερα χρόνια. Η ΝτιΤζενέρις το σκεφτόταν μόνο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά δεν ήταν εφικτό και κατέληξαν να συμφωνήσουν για τρία επιπλέον χρόνια.

«Ήξερα πως θα είναι η τελευταία σεζόν. Έτσι είχε προγραμματιστεί», τόνισε. 

«Ξέρω ότι θα μου είναι πολύ δύσκολο την τελευταία μέρα, αλλά ξέρω πως ήρθε πια η ώρα», παραδέχθηκε η 63χρονη παρουσιάστρια και συνέχισε «Είμαι δημιουργικό άτομο και όταν είσαι δημιουργικό άτομο πρέπει συνεχώς να αντιμετωπίζεις την πρόκληση».

Το «σόου της ΈλενΝτιΤζενέρις» έχει κερδίσει περισσότερα από 60 βραβεία Emmy, ενώ χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετική ψυχαγωγική εκπομπή για το 2020».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή