The Hollywood Gawker: Η καρδιοκατακτήρια Cara Delevingne

The Hollywood Gawker: Η καρδιοκατακτήρια Cara Delevingne

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είσαι μεταξύ 20 και 30 ετών, κατοικείς, εδρεύεις ή απλώς κατοικοεδρεύεις στο Χόλιγουντ και δεν ανήκεις στους «ημέτερους» της Cara Delevingne, κάτι κάνεις λάθος. Το πώς έφτασε μία Αγγλίδα μοντέλο να αποτελεί βαρόμετρο προοπτικών καταξίωσης στην αμερικανική showbiz, είναι μεγάλη κουβέντα που σηκώνει πολλές (σεβαστές) αντιρρήσεις.

Το δεδομένο είναι ότι, προτού ακόμη καταφέρει η ίδια να διασφαλίσει για τον εαυτό της την κινηματογραφική κυριαρχία που τόσο προσδοκά, και αφότου έχει αφήσει συνειδητά πίσω της τη μοντελική επιτυχία που από τις αρχές της εφηβείας της απολαμβάνει, η 28χρονη Cara έχει σήμερα αναδειχθεί σε πραγματικό παράγοντα της κοινωνικής ζωής της Μέκκας του κινηματογράφου.

Κάθε δημόσια εμφάνισή της πυροδοτεί μια σειρά από γαργαλιστικές εικασίες που πολύ τις εκτιμούν τα media. Για παράδειγμα, το πιο ενδιαφέρον στιγμιότυπο της φετινής αδιάφορης βραδιάς των Όσκαρ ήταν όταν η Delevingne έσκασε μύτη στο after-party της διάσημης νονάς της, Joan Collins, στο πλευρό της Paris Jackson. Οι στήλες κοινωνικού σχολιασμού βρήκαν τη χαρά τους και έσπευσαν να βγάλουν το πόρισμα πως ήρθε η ώρα να συνεχιστεί το ειδύλλιο που τα κορίτσια είχαν αφήσει στη μέση κάπου το 2017.

Φυσικά η Cara δεν πρόκειται να τους διαφωτίσει ούτε γι’ αυτό το γεγονός ούτε για τίποτα αντίστοιχο. Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι δεν προτίθεται να ξαναεκθέσει την προσωπική της ζωή με τον τρόπο που το είχε κάνει κατά τον δεσμό της με την ηθοποιό Ashley Benson. Η γρήγορη επισημοποίηση μέσω της συγκατοίκησης και της δημόσιας ομολογίας έρωτος έληξε με συνοπτικές διαδικασίες μετά από ενάμιση χρόνο. Σιγά το πράγμα, όλες οι γνωστές σχέσεις της πάνω-κάτω τέτοιας διάρκειας ήταν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή