Zillennials: Ποιοι είναι και ποια fashion trends προτιμούν;

Zillennials: Ποιοι είναι και ποια fashion trends προτιμούν;

Ποιο είναι το στίγμα των zillennials στη μόδα;

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάπου ανάμεσα στους millennials και τη generation Z, οι zillennials κέρδισαν τη δική τους “micro-generation”, καθώς θεωρήθηκαν πολύ νέοι για να συμπεριληφθούν στους millennials, αλλά και πολύ μεγάλοι για τη gen Z. Αν έχετε γεννηθεί από το 1992 μέχρι και το 1998, είστε και επίσημα zillennial, και ενώ μπορεί να μη πρόκειται για τη γενιά που ορίζει τις τάσεις του TikTok, οι τώρα 25χρονοι έζησαν την εφηβεία τους στον πυρετό της ανόδου των social media, αφουγκραζόμενοι από μικροί τη δυναμική τους, αλλά και το τι θα επακολουθήσει.

Tι χαρακτηρίζει όμως του zillennials; Στο πλαίσιο της μόδας, και όσο η συγκεκριμένη γενιά περνούσε από τη σχολική ηλικία στην ενηλικίωση, είδαμε τα 00s να κυριαρχούν στιλιστικά και σταδιακά να δίνουν τη θέση τους στα 90s, δημιουργώντας έτσι μια μικρή σύγχυση όσον αφορά τα fashion trends. Σήμερα, θα λέγαμε πως τα 00s επέστρεψαν για να διεκδικήσουν τη χαμένη αίγλη και οι zillennials που βρίσκονται στη μέση των δύο ισχυρών δεκαετιών έχουν βρει τους τρόπους να τις συνδυάζουν κρατώντας τα δυνατότερά τους στοιχεία.

Οι τάσεις που ξεχωρίζουν

1. Relaxed jeans

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

Έχοντας «καταρρακώσει» τα κάποτε αγαπήμενα τους skinny jeans τόσο στο Tik Tok, όσο και στο Instagram, οι zillennials δίνουν την έγκρισή τους μόνο σε φαρδιές ντένιμ γραμμές, φυσικά ψηλόμεσες και με mom ή straight κόψιμο. Αν και δεινοί λάτρεις του high-waisted, οι εκπρόσωποι της gen Z βρίσκονται στο μεταίχμιο του να αποδεχθούν την επιστροφή των χαμηλοκάβαλων παντελονιών, ένα trend που δειλά δειλά επανέρχεται, αλλά από ό,τι φαίνεται οι περισσότεροι διστάζουν να (ξανα)υιοθετήσουν. Εσείς;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή