«Εργατικό ατύχημα» για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

«Εργατικό ατύχημα» για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε

1' 24" χρόνος ανάγνωσης

Το πόδι του τραυμάτισε ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε στην Οκλαχόμα, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου ζήτησε ιατρική βοήθεια

Το «απροσδόκητο» αλλά «διαχειρίσιμο» ατύχημα συνέβη στα γυρίσματα της ταινάς Killers of the Flower Moon.

«Είχα ρήξη στον τένοντα του τετρακέφαλου », εξήγησε ο ηθοποιός. «Πάτησα πάνω σε κάτι, γλίστρησα και έπεσα. Ο πόνος ήταν βασανιστικός και τώρα πρέπει να εγχειριστώ. Αυτά συμβαίνουν, ειδικά όταν μεγαλώνεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενα ατυχήματα. Και ευτυχώς, είναι κάτι που διορθώνεται» δήλωσε ο 77χρονος οσκαρικός ηθοποιός στον ιστότοπο IndieWire. 

Ο Ντε Νίρο εξήγησε ότι ο ρόλος στην καινούργια του ταινία δεν απαιτεί πολλή σωματική κίνηση, οπότε το γύρισμα συνεχίστηκε κανονικά. «Ο ρόλος που ενσαρκώνω στο Killers of the Flower Moo”, δεν απαιτεί πολλές μετακινήσεις. Δεν κινούμαι πολύ, θεέ μου. Έτσι θα τα καταφέρουμε. Απλώς πρέπει να ολοκληρώσω τα γυρίσματα προσπαθώντας να το έχω σε μια συγκεκριμένη θέση για να επουλωθεί».

Είναι η ένατη φορά που ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνεργάζεται με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Η πιο πρόσφατη ταινία και μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ ήταν «Ο Ιρλανδός».

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και παρουσιάζει την αληθινή ιστορία ενός κτηνοτρόφου και εκβιαστή κατά τη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα. Η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη της Αμερικής. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ