Η Τζένιφερ Λόπεζ ευτυχισμένη με τον Μπεν Άφλεκ στο Μαϊάμι

Η Τζένιφερ Λόπεζ ευτυχισμένη με τον Μπεν Άφλεκ στο Μαϊάμι

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις φήμες ότι είναι και πάλι μαζί να επιβεβαιώνονται δείχνουν οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας, Τζένιφερ Λόπεζ με τον ηθοποιό, Μπεν Άφλεκ στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «MailOnline» ο ηθοποιός πήγε στην Ανατολική Ακτή για να είναι κοντά στην Τζένιφερ Λόπεζ. Ο φακός τους αποθανάτισε σε μία ενοικιαζόμενη υπερπολυτελή κατοικία στη Νότια Φλόριντα, ν΄απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι χαρούμενη αλλά και εντυπωσιακή με ένα αέρινο φόρεμα με κορδέλες δεμένες στους ώμους της.

Η «σχέση» του ζευγαριού ήταν μία έκπληξη για τους θαυμαστές τους σχεδόν 17 χρόνια μετά τον χωρισμό.

Μια πηγή στο «PEOPLE» δήλωσε ότι πριν από μερικές ημέρες η Τζένιφερ είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Μπεν.

«Η Τζένιφερ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για λίγες μέρες», ανέφερε η πηγή. «Είναι μαζί μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα. Είναι δύσκολα καθώς υπάρχει απόσταση αλλά φαίνεται ότι και οι δύο είναι έτοιμοι να το προσπαθήσουν. Η Τζένιφερ φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη». O ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες κοντά στα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο Μαϊάμι.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή