Pastel Interiors: Πώς θα υιοθετήσετε την πιο hot τάση στη διακόσμηση

Pastel Interiors: Πώς θα υιοθετήσετε την πιο hot τάση στη διακόσμηση

Αν λατρεύετε να πειραματίζεστε με τη διακόσμηση του χώρου σας, αυτή είναι η fun τάση που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και πριν, το Instagram λειτούργησε για τους περισσότερους από εμάς ως ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, από το κομμάτι του fashion, στην τέχνη του διαλογισμού και τη γυμναστική, αλλά και ως το interior design και τη διακόσμηση, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον πολλών από τις αγαπημένες μας influencers. Τα στιλ και οι προτάσεις, όπως καταλαβαίνετε, απευθύνονταν σε όλα τα γούστα, από μάξιμαλ 80s συνθέσεις για τους λάτρεις της υπερβολής, μέχρι σχεδόν άδειους χώρους στα πρότυπα του σκανδιναβικού μοντέλου για τους λάτρεις του μινιμαλισμού και της απλότητας – όπως η Rosie Huntington-Whiteley.

Εμάς ωστόσο, το ενδιαφέρον μας κέντρισε κάτι άλλο, πιο παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο, με πρωταγωνιστή το χρώμα. Μαζί με την τάση που θέλει όλα μας τα παιδικά αξεσουάρ και κοσμήματα να κατακτούν τη μόδα (βλ. κοκάλινα δαχτυλίδια, βραχιόλια με πολύχρωμες χάντρες και αλυσίδες για τα γυαλιά), αντίστοιχη διάθεση είδαμε και στην εσωτερική διακόσμηση, με παστέλ χρώματα και σχεδόν παιδικά αξεσουάρ να «ντύνουν» όλους τους χώρους των σπιτιών των bloggers, από το μπάνιο, μέχρι την κρεβατοκάμαρα και την κουζίνα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερο κράμα μίνιμαλ και μάξιμαλ, με τα απαλά χρώματα να ρίχνουν τους τόνους και τα πρωτότυπα αντικείμενα να τραβούν όλα τα βλέμματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANNE JOHANNSEN ✨ (@annejohannsen)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή