Αποκάλυψη γενεαλόγων: Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ εκτός από… Friends είναι και μακρινά ξαδέλφια

Αποκάλυψη γενεαλόγων: Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ εκτός από… Friends είναι και μακρινά ξαδέλφια

Ερευνητές γενεαλόγοι ανακάλυψαν επίσης ότι και οι δύο ηθοποιοί (οι τηλεοπτικοί Τσάντλερ και Μόνικα) έχουν συγγενική σχέση με τη Lady Gaga

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την εξομολόγηση της Τζένιφερ Άνιστον στο “Friends: The Reunion” ότι ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι, αλλά δεν έκαναν ποτέ σχέση με τον Ντέιβιντ Σουίμερ, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους πρωταγωνιστές της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών. 

Γενεαλόγοι στο MyHeritage διαπίστωσαν ότι ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) είναι στην πραγματικότητα 11α ξαδέλφια, σύμφωνα με το CNN, ενώ και οι δύο ηθοποιοί έχουν συγγενική σχέση με τη Lady Gaga!

Οι δύο ηθοποιοί έχουν μακρινούς κοινούς συγγενείς τους Ουίλιαμ Όσμπερν Χάσκελ III και Έλεν Χάσκελ, που έζησαν στην Αγγλία πριν από περίπου 500 χρόνια.

Η Έλεν μετακόμισε τελικά στην Αμερική με τους δύο γιους της το 1635, με την Κοξ να έχει μακρινή συγγενική σχέση με τον γιο της Ρότζερ, ενώ ο Πέρι με τον άλλο γιο της, Ουίλιαμ.

Συνδέονται μέσω της πλευράς της μητέρας τής Κόρτνεϊ Κοξ και του πατέρα τού Μάθιου Πέρι.

«Πήγαμε σε αυτήν τη συγγενική γραμμή πολύ βαθιά, ελέγξαμε κάθε όνομα. Βρήκαμε πολλά αρχεία που το υποστηρίζουν και έχουμε την πεποίθηση ότι έχουν συγγενική σχέση» είπε στο CNN ο Ρόι Μάντελ, επικεφαλής της έρευνας στο MyHeritage, κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα ανακάλυψης οικογενειακού ιστορικού.

«Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι λογικό ότι όταν πηγαίνεις τόσες πολλές γενιές πίσω, οι πιθανότητες σύνδεσης ανθρώπων είναι υψηλότερες» πρόσθεσε.

Η σύνδεση βρέθηκε μετά από αναζήτηση σε πολλές βάσεις δεδομένων με δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή