Η σύζυγος του Boris Johnson επέλεξε νυφικό Έλληνα σχεδιαστή

Η σύζυγος του Boris Johnson επέλεξε νυφικό Έλληνα σχεδιαστή

H Carrie Symonds φόρεσε ένα μποέμ νυφικό με κεντημένες λεπτομέρειες, το οποίο υπογράφει ο οίκος Costarellos.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Boris Johnson και η Carrie Symonds παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή στο Westminster Cathedral του Λονδίνου, με ελάχιστους καλεσμένους λόγω των μέτρων ασφαλείας του Covid-19. Σχεδιάζουν όμως ένα μεγάλο πάρτυ για να γιορτάσουν το γάμο τους το επόμενο καλοκαίρι. Η Carrie Symonds εντυπωσίασε με το bohemian chic bridal look της, το οποίο είχε ελληνική υπογραφή. Επέλεξε νυφικό Costarellos με κεντημένες λεπτομέρειες και bell sleeves,  από την συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή για το Net-a-Porter.

H Carrie Symonds δημιούργησε χαλαρούς κυματισμούς στα μακριά μαλλιά της και ολοκλήρωσε το νυφικό στυλ της με ένα στεφάνι με λουλούδια. Το ζευγάρι έχει ήδη στείλει save the date προσκλήσεις για το summer party του γάμου στις 30 Ιουλίου του 2022. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος του Boris Johnson, ενώ με την Carrie Symonds αποτέλεσαν το πρώτο ζευγάρι που έζησε ποτέ στην πρωθυπουργική κατοικία της Downing Street, χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Η σύζυγος του Boris Johnson επέλεξε νυφικό Έλληνα σχεδιαστή-1

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή