4 ιδέες να συνδυάσετε το λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι 2021

4 ιδέες να συνδυάσετε το λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι 2021

Δεν υπάρχει λόγος να αποχωριστείτε το λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι, απλά το εντάσσετε σε πιο δροσερούς συνδυασμούς. Σας προτείνουμε τις τοπ ιδέες για να φορέσετε το κλασικό κομμάτι και τους επόμενους μήνες.

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κομμάτια-επένδυση για την γκαρνταρόμπα εκτός από κλασικά έχουν και την ιδιότητα να μπορούν να φορεθούν τους περισσότερους μήνες του χρόνου, αν όχι όλους. Αυτό τον κανόνα ακολουθεί και το λευκό πουκάμισο, που περνά από σεζόν σε σεζόν και παραμένει πάντα διαχρονικό, απλά προσαρμόζεται στο στυλ της κάθε εποχής. Ίσως να ψάχνετε ιδέες για να εντάξετε το λευκό πουκάμισο και στις ανάλαφρες δροσερές εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Η Vogue συγκέντρωσε τις καλύτερες προτάσεις για να δώσετε νέα προοπτική σε αυτό το κλασικό item.

Λευκό πουκάμισο με bralette και μαντήλι στα μαλλιά

Τα bralette είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις για το καλοκαίρι του 2021. Ίσως όμως να διστάζετε να φορέσετε ένα τόσο αποκαλυπτικό κομμάτι, οπότε ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το συνδυάσετε με ένα λευκό πουκάμισο από πάνω, στο οποίο θα αφήσετε ανοιχτά τα επάνω κουμπιά. Ολοκληρώστε αυτό το καλοκαιρινό μποέμ look με μαντήλι στα μαλλιά, ένα στυλ που μπορούμε να φανταστούμε για την πόλη, αλλά και για τις διακοπές.

4 ιδέες να συνδυάσετε το λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι 2021-1

©Nina Sandbech/Instagram

Λευκό πουκάμισο με αθλητική βερμούδα

Δύο εντελώς διαφορετικά στυλ που μπορούν να συνυπάρξουν. Το σοφιστικέ λευκό πουκάμισο φοριέται πάνω από μια φαρδιά σπορ βερμούδα. Για αυτό το λουκ επιλέξτε ένα boxy πουκάμισο με κλειστό γιακά, ώστε η εμφάνιση να παραπέμπει στα Scandi girls.

4 ιδέες να συνδυάσετε το λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι 2021-2

©Linda Tol/Instagram

4 ιδέες να συνδυάσετε το λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι 2021-3

©Chiara Ferragni/Instagram

Λευκό πουκάμισο και  cargo παντελόνι

Η Chiara Ferragni με ένα military inspired look, η τάση που θα μας απασχολήσει το φθινόπωρο. Επέλεξε να συνδυάσει το cargo παντελόνι με λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση σαν crop top, ισορροπώντας έτσι αυτό το masculine style

Λευκό πουκάμισο και biker shorts

Ίσως έχετε ήδη ένα biker shorts  από το περσινό καλοκαίρι. Οι Παριζιάνες προτείνουν να συνδυάσουμε το ποδηλατικό σορτς με oversized λευκό πουκάμισο και clogs. Το αποτέλεσμα μας φαίνεται πολύ cool.

4 ιδέες να συνδυάσετε το λευκό πουκάμισο το καλοκαίρι 2021-4

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή