Η Σινέντ Ο’Κόνορ αποσύρεται απο τη μουσική: «Μεγάλωσα και κουράστηκα»

Η Σινέντ Ο’Κόνορ αποσύρεται απο τη μουσική: «Μεγάλωσα και κουράστηκα»

Την διάθεσή της να αποσυρθεί οριστικά από τη μουσική βιομηχανία – δίσκους ηχογραφήσεις, εμφανίσεις και περιοδείες – ανακοίνωσε μέσω Twitter η διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την διάθεσή της να αποσυρθεί οριστικά από τη μουσική βιομηχανία – δίσκους ηχογραφήσεις, εμφανίσεις και περιοδείες – ανακοίνωσε μέσω Twitter η Σινέντ Ο’Κόνορ. 

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια και τον ατζέντη της, το άλμπουμ της διάσημης ιρλανδής ταργουδίστριας “No Veteran Dies Alone” που θα κυκλοφορήσει το 2022, θα είναι και το τελευταίο της.

«Θα ήθελα να ανακοινώσω τη συνταξιοδότησή μου από τις περιοδείες και τη μουσική βιομηχανία. Έχω μεγαλώσει και έχω κουραστεί» έγραψε στο τουίτερ η 54χρονη Ο’Κόνορ, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά ψυχολογικά προβλήματα. 

«Ήταν ένα ταξίδι σαράντα ετών. Ώρα να πραγματοποιήσω άλλα όνειρα» τουίταρε επίσης η ερμηνεύτρια του θρυλικού “Nothing Compares To You”, που το 2018 – ύστερα από έναν εξαιρετικά σοβαρό νευρικό κλονισμό – αποφάσισε στα 51 της χρόνια να αλλάξει θρησκεία, να ασπαστεί το Ισλάμ και να επανασυστηθεί ως Σουχάντα Νταβίτ.

Δείτε ακόμα: Σπάνια εμφάνιση της Σινέντ Ο’ Κόνορ στην τηλεόραση – Τραγουδά το Nothing Compares 2 U με χιτζάμπ (βίντεο)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή