Καλοκαίρι 2021: 7 μποέμ χτενίσματα για τις καλοκαιρινές βόλτες

Καλοκαίρι 2021: 7 μποέμ χτενίσματα για τις καλοκαιρινές βόλτες

Την έμπνευση για να απελευθερώσετε το δικό σας «παιδί των λουλουδιών» θα τη βρείτε παρακάτω, με μια σειρά από χτενίσματα, πανεύκολα να δημιουργήσετε και totally 70s inspired.

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν πάρουμε ως δεδομένο πως τα 70s είναι ήδη τα νέα 90s, οι τάσεις της μόδας δεν θα μπορούσαν να μη συμπαρασύρουν και τον κόσμο της ομορφιάς. Από τα ψυχεδελικά μοτίβα, τα τζιν καμπάνα και τα boho aesthetics που εμπνέουν αυτή την περίοδο τις εμφανίσεις μας, περνάμε στα μποέμ χτενίσματα και το hippie inspo για να ολοκληρώσουμε τα 70s-like look μας με τον τρόπο που τους αξίζει. Και πώς θα το κάνουμε; Είναι απλό – φορώντας λουλούδια στα μαλλιά, πιάνοντας χαλαρές κοτσίδες και κυρίως αφήνοντάς τα ανέμελα να πέσουν στους ώμους, ακριβώς όπως ταιριάζει στις καλοκαιρινές στιγμές που έχουμε αγαπήσει περισσότερο.

Την έμπνευση για να απελευθερώσετε το δικό σας «παιδί των λουλουδιών» θα τη βρείτε παρακάτω, με μια σειρά από μποέμ καλοκαιρινά χτενίσματα, πανεύκολα να δημιουργήσετε και totally 70s inspired:

1. Μαργαρίτες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Caunesil Pozzoli (@gabriellecaunesil)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA 🌓 LAFONTAN (@maralafontan)

 

Λουλούδια στα μαλλιά. Σύμβολο του καλοκαιριού, της θηλυκότητας, της ελευθερίας. Η επαφή μας με τη φύση είναι πιο δυνατή από ποτέ τον τελευταίο χρόνο (χάρη στην καραντίνα) και φυσικά δεν βλέπουμε την ώρα να διακοσμήσουμε τα καλοκαιρινά μας hairstyle με ρομαντικές μαργαρίτες.

2. Κοτσιδάκια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Μια τάση που κλέβει και λίγο από τη δεκαετία του 90, αλλά το ανέμελο feeling της μας διατηρεί στα 70s, τα χτενίσματα που θέλουν τα μπροστινά τουφάκια μας να γίνονται λεπτά κοτσιδάκια είναι ό,τι πιο trendy μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα. Θα σώσουν τις bad hair days σας και θα γίνουν το πρακτικότερο hairstyle του καλοκαιριού.

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή