Γκόλντι Χον και Κέρτ Ράσελ στη Σκιάθο, σε έκθεση για την πρώτη ελληνική σημαία

Γκόλντι Χον και Κέρτ Ράσελ στη Σκιάθο, σε έκθεση για την πρώτη ελληνική σημαία

Άρωμα… Χόλιγουντ στην έκθεση «Πρώτη Σημαία» - Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί αγαπούν πολύ το νησί στο οποίο διαθέτουν εξοχική κατοικία και το επισκέφτονται κάθε καλοκαίρι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία της πρώτης ελληνικής σημαίας που σχεδιάστηκε το 1807, υφάνθηκε και υψώθηκε στη Σκιάθο ανοίγοντας τον δρόμο προς την Ελευθερία του Ελληνικού ‘Εθνους «ζωντάνεψε» και πάλι απόψε μέσα από τα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν στην ιερά Μόνη Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του νησιού για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Πρώτη Σημαία» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή με οικοδεσπότη τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα και παρουσία της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, Χρυσόστομου.

Στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο, πέρα από την πρώτη ελληνική σημαία, έκλεψαν οι χολιγουντιανοί  σταρ, Γκόλντι Χον και ο σύζυγος της Κερτ Ράσελ που έδωσαν το «παρών».

Οι δυο αμερικανοί ηθοποιοί αγαπούν πολύ το νησί στο οποίο διαθέτουν εξοχική κατοικία και το επισκέφτονται κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές τους, οικογενειακώς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή