Φούστες + σανδάλια: Οι τοπ συνδυασμοί για το καλοκαίρι 2021

Φούστες + σανδάλια: Οι τοπ συνδυασμοί για το καλοκαίρι 2021

Σίγουρα είναι εύκολο να συνδυάσουμε τις φούστες μας με σανδάλια. Η Vogue όμως συγκέντρωσε τους trending συνδυασμούς για το καλοκαίρι 2021.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι υψηλές θερμοκρασίες που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες απαιτούν τα πιο ανάλαφρα υφάσματα και τους πιο easy-to-wear συνδυασμούς. Αφήνουμε λοιπόν τα τζιν παντελόνια και φέρνουμε στο προσκήνιο όλες τις φούστες που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Ποια είναι όμως τα ιδανικά παπούτσια για να τις συνδυάσουμε; Σίγουρα οι φούστες μπορούν να ταιριάξουν εύκολα με τα πέδιλα και τα σανδάλια, η Vogue όμως αναζήτησε τους τοπ συνδυασμούς για το καλοκαίρι του 2021 που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση.

Mίντι φούστα και flip flop σανδάλια

Η μίντι φούστα θεωρείται πλέον fashion staple της γκαρνταρόμπας είτε σε ίσια γραμμή, σε πλισέ ή σε Α. Το καλοκαίρι του 2021 τη συνδυάζουμε με τα edgy flip flop sandals, είτε ψηλοτάκουνα, είτε φλατ, το shoe trend του καλοκαιριού που βλέπουμε να υιοθετούν τα It girls της μόδας.

Φούστες + σανδάλια: Οι τοπ συνδυασμοί για το καλοκαίρι 2021-1

©Aimee Song/Instagram

Lingerie φούστες και φλατ strappy sandals

Οι σατέν φούστες είναι ένα πραγματικά θηλυκό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, οπότε αν θέλετε να δώσετε πιο casual διάθεση, επιλέξτε τα πιο μίνιμαλ μαύρα φλατ σανδάλια. Διαφορετικά συνδυάστε τες με mules για τις πιο lady chic εμφανίσεις.

Φούστες + σανδάλια: Οι τοπ συνδυασμοί για το καλοκαίρι 2021-2

©Jessica Skye/Instagram

Τζιν φούστα και mules

Η μίντι ντένιμ φούστα είναι το go-to summer κομμάτι για την επιστροφή στο γραφείο, γι’ αυτό και τη συνδυάζουμε με ψηλοτάκουνα mules που αναβαθμίζουν τον casual χαρακτήρα της. Η pencil φούστα επίσης καθώς εφαρμόζει στη σιλουέτα ταιριάζει περισσότερο με heeled shoes που προσθέτουν ύψος, κολακεύουν τα πόδια και δημιουργούν μια πιο ενιαία εικόνα.

Φούστες + σανδάλια: Οι τοπ συνδυασμοί για το καλοκαίρι 2021-3

©Debora Brosa/Instagram

Φούστες + σανδάλια: Οι τοπ συνδυασμοί για το καλοκαίρι 2021-4

©Emili Sindlev/Instagram

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή