Emmy Πρωινής Ζώνης μετά θάνατον στον Λάρι Κινγκ

Emmy Πρωινής Ζώνης μετά θάνατον στον Λάρι Κινγκ

Η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ τίμησε μετά θάνατον τον εμβληματικό δημοσιογράφο και τον επίσης εκλιπόντα παρουσιαστή του «Jeopardy!», Άλεξ Τρέμπεκ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με Emmy Πρωινής Ζώνης (Daytime Emmy Awards) βραβεύτηκε μετά θάνατον ο Λάρι Κινγκ, ο θρύλος των talk show των ΗΠΑ, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο του 2021 από επιπλοκή της COVID-19, σε ηλικία 87 ετών. 

Με αντίστοιχο βραβείο τιμήθηκε μετά θάνατον επί σειρά ετών παρουσιαστής του «Jeopardy!», Άλεξ Τρέμπεκ.

Τα Βραβεία Emmy Πρωινής Ζώνης (Daytime Emmy Awards) απονέμονται από την Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ, NATAS/ATAS, η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Ο Άλεξ Τρέμπεκ βραβεύτηκε στην κατηγορία Καλύτερου Tηλεπαιχνιδιού και ο Λάρι Κίνγκ στην κατηγορία Καλύτερο Ενημερωτικό Talk Show, για το έργο του στο Larry King Now.

Ο δημοσιογράφος με τις εμβληματικές τιράντες και τις περισσότερες από 40.000 συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να τον παγώσουν όταν πεθάνει, καθώς δεν πίστευε στη μετά θάνατο ζωή.

Τα παιδιά των εκλιπόντων Τρέμπεκ και Κινγκ παρέλαβαν τα βραβεία στην τελετή απονομής των Daytime Emmy Awards 2021 που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Ιουνίου.

Οι Τρέμπεκ και Κινγκ πέθαναν με διαφορά λίγων μηνών. Ο Τρέμπεκ πέθανε το Νοέμβριο του 2020 μετά από μάχη με καρκίνο του παγκρέατος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή