Τhe Crown: Νέοι ηθοποιοί για τους «ηλικιωμένους» Ελισάβετ, Μαργαρίτα και Φίλιππο

Τhe Crown: Νέοι ηθοποιοί για τους «ηλικιωμένους» Ελισάβετ, Μαργαρίτα και Φίλιππο

Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν πρόκειται να αρχίσουν τον Ιούλιο - Η νέα ομάδα ηθοποιών θα είναι η τελική καθώς στις δύο επόμενες δύο σεζόν ολοκληρώνεται η σειρά

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες προσθήκες γίνονται στο καστ της δραματικής σειράς του Netflix «The Crown», του οποίου η σύνθεση αλλάζει κάθε δύο χρόνια για να αντικατοπτρίσει τους πρωταγωνιστές του – τη βρετανική βασιλική οικογένεια – σε διάφορα στάδια της ζωής τους.

Πρώτη – και βασικότερη – αλλαγή για την πέμπτη σεζόν, ήδη γνωστή στους φαν εδώ και καιρό: Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Ιμέλντα Στάντον, θα υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ στους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς. Η Στάντον αντικαθιστά την Ολίβια Κόουλμαν, η οποία επιβραβεύτηκε με μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της. 

Η Λέσλι Μάνβιλ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, νεότερη αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία ενσάρκωσε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Ο Ουαλός ηθοποιός Τζόναθαν Πράις θα υποδυθεί τον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου. Μέχρι τώρα τον εκλιπόντα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, Δούκα του Εδιμβούργου στις δύο τελευταίες σεζόν ενσάρκωσε ο Τομπάιας Μόνζις.

Η Έμα Κόριν ότι θα επιστρέψει ως πριγκίπισσα Νταιάνα για κάποια επεισόδια του πέμπτου κύκλου, προτού αναλάβει τον ρόλο η ηθοποιός από την Αυστραλία, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

 

Η τελευταία προσθήκη που ανακοινώθηκε από την παραγωγή της σειράς είναι ο Βρετανός-Αμερικανός ηθοποιός Τζόν Λι Μίλερ, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1990 έως το 1997, Τζον Μέιτζορ. 

Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του «The Crown» πρόκειται να αρχίσουν τον Ιούλιο, μετά από καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο, η νέα ομάδα ηθοποιών θα είναι η τελική καθώς στις δύο επόμενες δύο σεζόν πρόκειται να ολοκληρωθεί η σειρά που έχει «σαρώσει» τα βραβεία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή