Plopping: Η νέα τεχνική για κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα

Plopping: Η νέα τεχνική για κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα

Μερικά πολύ απλά βήματα θα κάνουν τα σγουρά μαλλιά σας να στέκονται φυσικά και αφράτα όλη την ημέρα.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τώρα που η θερμοκρασία είναι στα ύψη και ο καύσωνας σχεδόν δεν μας επιτρέπει να στεγνώσουμε με πιστολάκι τα μαλλιά μας, αναζητούμε τρόπους να τα διατηρήσουμε σγουρά ή κυματιστά χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση της θερμότητας. Το Instagram είναι γεμάτο με μια νέα τεχνική που υπόσχεται ακριβώς αυτό, να διατηρήσει τα «δαχτυλίδια» στα μαλλιά μας ανέπαφα και πλούσια, και εμείς δεν μπορούμε να μη της δώσουμε μια ευκαιρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη curlaceous_411 (@curlaceous_411)

 

Το plopping, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη μέθοδος, είναι ένα τρικ ομορφιάς για το οποίο θα χρειαστείτε μονάχα ένα παλιό Tshirt από βαμβάκι ή αλλιώς μια ελαφριά πετσέτα μπάνιου. Έχοντας λούσει τα μαλλιά σας και στραγγίζοντάς τα για να φύγουν τα πολλά νερά, τα τοποθετείτε στο κέντρο της μπλούζας και τυλίγετε το ύφασμα που περισσεύει δεξιά και αριστερά τόσες φορές ώστε να διασφαλίσετε πως θα τα μαλλιά δεν θα πέσουν. Στη συνέχεια, πιάνετε τις δύο άκρες στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα κοκαλάκι, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONDULADA 2BC | LOW POO (@_danigalvao)

 

Μετά από 3 ώρες, αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και απολαύστε φυσικά σγουρό αποτέλεσμα και αφράτα σούπερ ενυδατωμένα μαλλιά που θα διατηρηθούν έτσι ολόκληρη την ημέρα. Αν δεν έχετε τόσες ώρες στη διάθεσή σας, αφήστε τα στη μπλούζα για 1,5 ώρα και στη συνέχεια στεγνώστε για λίγα λεπτά με το πιστολάκι.

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή