Καλοκαίρι 2021: 8 fresh ιδέες για να μην φορέσετε τζιν

Καλοκαίρι 2021: 8 fresh ιδέες για να μην φορέσετε τζιν

Ακόμα και αν δεν αποχωρίζεστε ποτέ τα παντελόνια, το καλοκαίρι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για να αποφύγετε το τζιν και να μείνετε πιστές στο στυλ σας.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλοκαιρινό στυλ δεν σημαίνει απαραίτητα και φόρεμα. Πολλές γυναίκες αγαπούν τα παντελόνια και την άνεση ή την ευελιξία κινήσεων που προσφέρουν. Η αλήθεια όμως είναι πως οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού μας φαίνονται κάπως απαγορευτικές για να φορέσουμε τζιν παντελόνια. Η μόδα όμως έχει να μας προσφέρει τόσες διαφορετικές επιλογές και ιδέες για καλοκαιρινά street style με πρωταγωνιστή τα παντελόνια, αλλά όχι τα τζιν.

Η Vogue προτείνει το οδηγό με τα look που θα ακολουθήσετε όλο το καλοκαίρι:

Καλοκαίρι 2021: 8 fresh ιδέες για να μην φορέσετε τζιν-1

©Leonie Hanne/Instagram

Σετ με crop top και αέρινο παντελόνι

Ένα καλοκαιρινό σετ είναι άνετο, δροσερό και θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση του styling. Αρκεί να το συνδυάσετε με τα σωστά αξεσουάρ και έχετε το ιδανικό look.

Καλοκαίρι 2021: 8 fresh ιδέες για να μην φορέσετε τζιν-2

©Camille Charriere/Instagram

To pyjama look

Τα τελευταία χρόνια το μεταξωτό pyjama set έχει καταφέρει να επιβληθεί στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, πράγμα απόλυτα λογικό αν σκεφτούμε πόσο άνετο και δροσερό είναι. Αποτελεί ιδανική επιλογή και για τα island chic looks, οπότε ξέρουμε πως θα το προσθέσουμε στη βαλίτσα των διακοπών.

Καλοκαίρι 2021: 8 fresh ιδέες για να μην φορέσετε τζιν-3

©Jessica Skye/Instagram

Το ψηλόμεσο slouchy παντελόνι

Αρκεί ένα άνετο υφασμάτινο παντελόνι και ένα tank top, για μια basic καλοκαιρινή εμφάνιση. Με μικρές λεπτομέρειες όπως η ψάθινη τσάντα, έχετε και την συνταγή για city looks.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή