ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η νέα συλλογή γυαλιών Tom Ford συνδυάζει το vintage με το μοντέρνο

Η νέα συλλογή γυαλιών Tom Ford συνδυάζει το vintage με το μοντέρνο

O Φορντ κορυφαίο είδωλο του στυλ, άρχισε να δημιουργεί τη δική του αυτοκρατορία στο χώρο της μόδας, ενώ το 2005 λάνσαρε τη μοναδική μάρκα TOM FORD. Ο καινοτόμος και προκλητικός σχεδιασμός, η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα μοναδικά υλικά υψηλής ποιότητας και το ταλέντο του δημιουργού, έφεραν τη μάρκα στη πρώτη θέση σε παγκόσμια κλίμακα. 

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου TOM FORD 2021 διαθέτει απόλυτα καθορισμένα σχήματα και υπερμεγέθεις σιλουέτες, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’50 και του ’70. Το vintage και το σύγχρονο διαρκώς εναλλάσσονται. Όλα τα μοντέλα αναγνωρίζονται εύκολα από την κομψή λεπτομέρεια των μεταλλικών “Τ”, την αδιαμφισβήτητη εικόνα της μάρκας.

Εκλεπτυσμένος μινιμαλισμός, διαχρονικά σχήματα και υλικά υψηλής ποιότητας, πολύτιμοι συνδυασμοί κόκκαλου και μετάλλου, τεχνολογική καινοτομία και απρόσμενες σχεδιαστικές λύσεις, κάνουν τη συλλογή ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ!

Επιλέξαμε 4 ζευγάρια που θα προστατεύσουν τα μάτια σου αλλά και θα δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ στην εμφάνισή σου γιατί το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από ένα ζευγάρι γυαλιών Φορντ.

Η νέα συλλογή γυαλιών Tom Ford συνδυάζει το vintage με το μοντέρνο-1

TOM FORD FT0882/01E (NEUGHMAN)
⇒ Αγόρασε τώρα

Η νέα συλλογή γυαλιών Tom Ford συνδυάζει το vintage με το μοντέρνο-2

TOM FORD FT0885/53F (BAILEY-02)
⇒ Αγόρασε τώρα

Η νέα συλλογή γυαλιών Tom Ford συνδυάζει το vintage με το μοντέρνο-3

TOM FORD FT0839/01B (CLAUDIA)
⇒ Αγόρασε τώρα

Η νέα συλλογή γυαλιών Tom Ford συνδυάζει το vintage με το μοντέρνο-4

TOM FORD FT0884/52N (FALCONER-02)
⇒ Αγόρασε τώρα

Η συλλογή γυαλιών οράσεως περιλαμβάνει φακούς Blue Block, ειδικούς για την προστασία των ματιών κατά την παρατεταμένη έκθεση στο μπλε φως των ψηφιακών συσκευών. Αυτοί οι φακοί βελτιώνουν την οπτική άνεση, ενώ συμπληρώνουν την εμφάνιση ως ξεχωριστό αξεσουάρ μόδας.

Η νέα συλλογή γυαλιών Tom Ford συνδυάζει το vintage με το μοντέρνο-5

Δείτε ολόκληρη τη νέα συλλογή σε ένα από τα καταστήματά Lenshop σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

https://lenshop.gr