Το πρώτο curated lifestyle site στην Ελλάδα, για να αποκτάτε μόνο τα καλύτερα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-πρώτο-curated-lifestyle-site-στην-ελλάδα-για-να-αποκτά-561432931

Το πρώτο curated lifestyle site στην Ελλάδα, για να αποκτάτε μόνο τα καλύτερα

«Δεν μπορεί να προτείνουμε στις γυναίκες ρούχα πιο πολύπλοκα κι από τη ζωή τους» είχε πει η Ντόνα Κάραν όταν λάνσαρε τα «7 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας» σχεδόν σαράντα χρόνια πριν. Σήμερα, στα χρόνια του e-commerce, στην ιλιγγιώδη εναλλαγή των τάσεων της μόδας, τον βομβαρδισμό καρτ-ποστάλ από τα social media, στα χρόνια της μάσκας και της απειλής μιας επόμενης κοινωνικοοικονομικής καταστροφής, σχεδιάζουμε μία ουσιαστικότερη, καλύτερη εκδοχή της ζωής μας.

Έχουμε πλέον αποχαιρετήσει πολλές συνήθειες που ήταν κομμάτι του εαυτού μας και μία από αυτές ήταν να ξοδεύουμε χωρίς ποιοτικά κριτήρια.

Το www.styleperse.shop, είναι η ανάγκη να επανενταχτούμε στην καταναλωτική -ψηφιακή- όπως ορίζει η εποχή, σοφότεροι.

Αυτό προϋποθέτει επιλογές, που εξυπηρετούν ένα μείγμα απόλαυσης και πρακτικότητας που διεθνώς, σε ότι αφορά προτάσεις προϊόντων και περιεχομένου, έχει καθιερωθεί με τον όρο “curation”.

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στην homepage του www.styleperse.shop, ο επισκέπτης καταλαβαίνει ότι η κάθε σεζόν (Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη) είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί ανάγκες και όχι παρορμητικές αγορές. Για παράδειγμα μία γυναίκα χρειάζεται σίγουρα μία τσάντα ώμου, πολυτελή chain bag στην περίπτωση που είναι πρόθυμη να διαθέσει το ποσό, αλλά κυρίως μία chic, διακριτική δερμάτινη και οικονομική cross body τσάντα passpartout. Μεταξύ αυτών των δύο, οι υπόλοιπες προτάσεις για τσάντες ώμου είναι απλώς προϊοντική παραφωνία.

Οι θεματικές ενότητες στο www.styleperse.shop, αφορούν τις βασικές αρτηρίες της καθημερινότητάς μας (Γκαρνταρόμπα, Σπίτι, Παιδί, Καθημερινότητα) πάντα αναφορικά με τις παγκόσμιες τάσεις, με τη διαφορά ότι απορροφά, συνθέτει και παρουσιάζει μόνο brands και προϊόντα που έχουν λόγω ύπαρξης, διαθέτουν δηλαδή ποιότητα κατασκευής, επαφή με το αγοραστικό ρεύμα, υψηλή αισθητική, διαχρονικότητα.

Στην παγκόσμια αγορά δεν αξίζουν όλα τα προϊόντα την αναγράφουσα τιμή τους ή την όποια δημοφιλία τους, γι αυτόν τον λόγο, στο www.styleperse.shop, όσα brands παρουσιάζονται – φτηνά ή ακριβά τηρούν με ακρίβεια τις παραπάνω αυστηρές προϋποθέσεις, ενώ βρίσκονται στο επίκεντρο των τάσεων της μόδας και του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Κάτω από αυτόν το νέο κώδικα του συνετού, ενημερωμένου, εκλεπτυσμένου lifestyle, το www.styleperse.shop, επιλέγει για εσάς, είτε κομμάτια προορισμένα για “fast fashion, fast deco” χρήση, που δεν στερούνται την ανάλογη αγοραστική ευδαιμονία αλλά δεν περιλαμβάνουν αιματηρές αναλήψεις, ή προϊόντα ακριβά και αδιαπραγμάτευτα ποϊοτικά που θα αποδείξουν στο χρόνο την υπεραξία τους.

Ο παγκόσμιος ιστός, είναι πλέον η σύγχρονη αγοραστική Εδέμ, με ένα μειονέκτημα: Όπως όλες οι ενέργειες που επηρεάζουν λίγο ή πολύ τον τραπεζικό μας λογαριασμό, απαιτεί πρωτοφανή σπατάλη χρόνου. Το styleperse.shop θα σας παρουσιάζει με εποχιακή περιοδικότητα, ένα πολύτιμο lifestyle entourage, που ακολουθεί με ευλάβεια τη ρητορική του καταναλωτικού ζεν: «Εντόπισε και επιδίωξε τα ουσιαστικά, εξάλειψε τα υπόλοιπα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή