8 καλοκαιρινοί συνδυασμοί που κέντρισαν την προσοχή μας

8 καλοκαιρινοί συνδυασμοί που κέντρισαν την προσοχή μας

Πριν κλείσετε τη βαλίτσα των διακοπών, ρίξτε μια ματιά στα σύνολα που ξεχώρισε η Vogue και πάρτε ιδέες.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοίμαζουμε βαλίτσα για τις διακοπές και το μόνο που μας λείπει είναι λίγο έμπνευση. Τα social media ωστόσο είναι εδώ γεμάτα ιδέες, τάσεις και «δοκιμασμένες συνταγές» που μπορούν να μας κινητοποιήσουν και να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για styling λίγες μέρες πριν φύγουμε για το νησί. Τα σύνολα που ξεχωρίσαμε εμείς είναι άνετα, cool και girly. Έχουν ζωηρά χρώματα, μοντέρνες υφές και κοριτσίστικο στιλ, ενώ παντρεύουν έξυπνα τα trends με τα διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας κάθε γυναίκας.

Από μίντι slip dresses, σε παρεό με prints και boxer shorts, τα it girls πόνταραν στην ευελιξία και τη χάρη και δημιούργησαν summer outfits που αξίζει να αντιγράψουμε. Είτε έχετε σκοπό να προσθέσετε νέα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σας, είτε απλώς θέλετε να πάρετε ιδέες για να απογειώσετε τα ήδη υπάρχοντα, παρακάτω θα βρείτε όλο το απαραίτητο inspiration.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Sarlvit (@annasarlvit)

Cargo παντελόνι και πουκάμισο με πολύχρωμα μοτίβα. Ένα τέλειο go-to σύνολο για το κέντρο της πόλης που συνδυάζεται από sneakers, μέχρι δετά σανδάλια και flip flops.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Για την παραλία δεν χρειάζονται πολλά. Ένα μοντέρνο παρεό καλά δεμένο στη μέση, bucket hats, το αγαπημένο σας μπικίνι, ένα ζευγάρι σανδάλια και έτοιμες για να εντυπωσίασετε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Total black το καλοκαίρι; Φυσικά, αρκεί να ξέρετε πως! Ένα crop top, μια μίντι φούστα και φλατ σανδάλια με κομψό σχέδιο συνθέτουν το τέλειο black outfit, ενώ για να σπάσετε τη μονοχρωμία μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα σε έντονο χρώμα.

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή