Η αμύθητη συλλογή από Birkin της Cardi B

Η αμύθητη συλλογή από Birkin της Cardi B

Μπορούμε να μετρήσουμε ήδη 26 Birkin bags στη συλλογή της, αν και μάλλον είναι περισσότερες.

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις σύγχρονες celebrities που μας έρχονται στο μυαλό όταν βλέπουμε μια τσάντα Birkin, πρέπει σίγουρα να είναι η Cardi B. Την περίοδο της καραντίνας η γνωστή ράπερ έκανε χώρο στην γκαρνταρόμπα της για τις νέες ombré από τον οίκο Louis Vuitton. Ωστόσο παραμένει μια πιστή φαν του οίκου Hermès και της εμβληματικής itbag της οδού Faubourg Saint-Honoré. Μαζί με τη Victoria Beckham, τη JLo και τη Lady Gaga, που διαθέτουν επίσης μια τεράστια συλλογή από Birkin, οι οποίες πρώτη φορά σχεδιάστηκαν για την Jane Birkin το 1984, αποτελούν ίσως τις πιο διάσημες collectors της τσάντας.

Η αμύθητη συλλογή από Birkin της Cardi B-1

©Cardi B/Instagram

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση της στις 20 Ιουλίου, η εγκυμονούσα star, φορώντας ένα κολλητό μπορντό φόρεμα σχεδιασμένο από τον Casey Cadwallader για τον Mugler και συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα mules, μας θύμισε vibes από την ταινία Hustlers.Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το λουκ της μια εντυπωσιακή Birkin από την τεράστια συλλογή της. Και όχι μόνο έχει την τσάντα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, αλλά και σε διάφορα prints επίσης, από military μέχρι paisley. Επιπλέον, το τελευταίο design της σε φωτεινό φούξια, είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνη και το φόρεσε μαζί με ένα matching outfit από paisley μαντήλια.

Ευτυχώς, η Cardi B προτιμά πιο πολύ να συλλέγει τις Birkin τσάντες τις παρά να τις κρατά, αφού είναι επίσης γνωστό ότι τακτικά τις χαρίζει και στους συνεργάτες της. Μετά την κυκλοφορία του εντυπωσιακού βιντεοκλίπ της «WAP» με την Megan Thee Stallion, η καλλιτέχνης της έστειλε μια Birkin στο γνωστό signature πορτοκαλί χρώμα της Hermès, ενώ πάνω είχε ζωγραφισμένη στο χέρι μια τίγρη, ένα πορτρέτο της Meghan που από πίσω είχε προσωπική αφιέρωση της Cardi B για να την ευχαριστήσει.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή