Bombay Sapphire Gin: Πόσα ταξίδια χωράνε σε ένα ποτήρι;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
bombay-sapphire-gin-πόσα-ταξίδια-χωράνε-σε-ένα-ποτήρι-561450361

Bombay Sapphire Gin: Πόσα ταξίδια χωράνε σε ένα ποτήρι;

“Από όλα τα gin joints, σε όλο τον κόσμο, εκείνη μπήκε στο δικό μου,” είναι η αλησμόνητη ατάκα του Humphrey Bogart για την Ingrid Bergman στην ταινία Casablanca και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη φράση που να συνδέει τον κόσμο της τέχνης και της δημιουργικότητας, την αγάπη, το πάθος και την περιπέτεια με τη φιλοσοφία του Bombay Sapphire gin. Αυτές οι έννοιες ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του Bombay Sapphire από όταν λανσαρίστηκε το 1987, με το όνομά του να παραπέμπει στη δημοφιλία του ποτού στην Ινδία την εποχή της Αντιβασιλείας. 

Bombay Sapphire Gin: Πόσα ταξίδια χωράνε σε ένα ποτήρι;-1

Το Bombay Sapphire βασίζεται στην αυθεντική συνταγή για το Bombay Dry, όπως το εμπνεύστηκε ο Thomas Dakin το 1761, και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά παγκοσμίως. H ιστορία του ξεκινάει από το γυάλινο αποστακτήριο-αρχιτεκτονικό θαύμα στο Laverstroke Mill στη Μεγάλη Βρετανία και μέσα στην εμβληματική μπλε φιάλη του κλείνει όλη τη δημιουργικότητα, την παράδοση αλλά και το πάθος για καινοτομία που χαρακτηρίζει και την πιο σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη, το Λονδίνο. Κάθε μοναδικό συστατικό του, κάθε πινελιά στην παραγωγή του, κάθε νότα με κοσμοπολίτικο αέρα το καθιστά μία εμπειρία απόλαυσης ισοδύναμη όχι μόνο με μία βόλτα στις πιο συναρπαστικές και πολυπολιτισμικές συνοικίες του Λονδίνου όπου κάθε στιγμή νιώθεις πως κάτι μπορεί να συμβεί και να σου αλλάξει τη ζωή, αλλά και με δέκα ταξίδια στον πιο όμορφο κόσμο, τόσο έξω όσο και μέσα μας. 

Bombay Sapphire Gin: Πόσα ταξίδια χωράνε σε ένα ποτήρι;-2

Ο κόλιανδρος από το Μαρόκο, τα αμύγδαλα από την Ισπανία, τα grains of paradise από την Γκάνα, η Αγγελική από τη Γερμανία, η γλυκόριζα από την Κίνα, ο φλοιός κασσίας από το Βιετνάμ, ο άρκευθος από την Τοσκάνη, τα λεμόνια από την Ισπανία, το cubeb από την Ιάβα και η ρίζα ίριδας από την Ιταλία είναι τα βότανα του Bombay Sapphire gin που ενώνονται για να γεμίσουν τα ποτήρια μας με την πιο συναρπαστική περιπέτεια. Κι αν χαρακτηριστικό της περιπέτειας είναι και το αναπάντεχο, οι εκπλήξεις που περιμένουν σε κάθε στροφή στα μονοπάτια που εξερευνούμε με το Bombay Sapphire είναι μόνο ευχάριστες. Είναι εκπλήξεις που προκύπτουν από τη φαντασία, την έμπνευση και τις συναντήσεις με ανθρώπους που στύβουν τη ζωή όπως στύβουν το lime μέσα στο Bombay Sapphire Gin & Tonic τους και δημιουργούν ανεξίτηλες αναμνήσεις από κάθε λεπτό και κάθε γωνιά της γης. 

Bombay Sapphire Gin: Πόσα ταξίδια χωράνε σε ένα ποτήρι;-3

Τα ηλιοβασιλέματα δεν είναι ίδια σε κανένα μέρος του κόσμου – ένα ηλιοβασίλεμα στην Αφρική μας κάνει να υποκλινόμαστε μπροστά στο μεγαλείο του ήλιου που φαίνεται να δίνει ζωή σε ολη την πλάση, ένα ηλιοβασίλεμα πάνω από τις λεμονιές στην Τοσκάνη είναι αρκετό για να εμπνεύσει τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες, ενώ ένα ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη θα επιβεβαιώνει πάντα ότι τα κλισέ υπάρχουν για κάποιον λόγο. Ο μόνος κοινός παρονομαστής είναι το Bombay Sapphire gin που μας συντροφεύει ιδανικά στα ταξίδια μας και τα ηλιοβασιλέματα που απαθανατίζουμε, κρατώντας δροσερές στη μνήμη μας τις εμπειρίες που δε θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ!

Μπορεί να ισχύει ότι για τη ζωή δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας, αλλά αυτό δεν ισχύει και για το τέλειο Gin & Tonic. Αρκεί ένα Bombay Sapphire gin, ένα premium tonic, λίγος πάγος, ένα lime και η διάθεση να μοιραστούμε όλες τις εποχές του χρόνου με όσους αγαπάμε και όσους θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα. Το ελληνικό θέρος είναι έρως και η επιθυμία για ζωή, απόλαυση και δροσιά αποκρυσταλλώνεται σε ένα balloon ποτήρι με Bombay Sapphire gin που απολαμβάνουμε στην πόλη που αδειάζει σιγά σιγά ή στα σοκάκια των νησιών που αντηχούν γέλια και γλώσσες από όλο τον όμορφο κόσμο. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή