Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως

3' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα παιδιά αποτελούν ένα “οπτικά” απαιτητικό κοινό με αυξημένες πλέον ανάγκες λόγω της πολύωρης και έντονης οπτικής δραστηριότητάς τους. Η ευκρινής όραση είναι απαραίτητη για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη ενός παιδιού και συμβάλει στην ομαλή κοινωνική του ζωή. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε τα κατάλληλα γυαλιά και να διαμορφώσουμε το ιδανικό στυλ για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές. 

Η τηλεόραση, ο υπολογιστής, τα κινητά αλλά και η πολύωρη εστίαση στον πίνακα κατά τις σχολικές ώρες δημιουργούν αναπόφευκτα ιδιαίτερη καταπόνηση στα μάτια των παιδιών. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε πάντα ποιοτικούς φακούς με τα σωστά αντιθαμβωτικά και αντιχαρακτικά φίλτρα που θα παρέχουν τη διαύγεια που χρειάζεται το παιδί στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Σε όλη την ανάπτυξη των παιδιών δεν υπάρχει η πλήρης προστασία από τη UV ακτινοβολία, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας να φτάνει στο επίπεδο του αμφιβληστροειδή. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό οι οφθαλμικοί φακοί που εφαρμόζονται στο σκελετό της επιλογής τους να είναι παράλληλα και απορροφητικοί στο πλήρες φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην προστασία της όρασης του παιδιού σας από το επιβλαβές μπλε φως με ειδικούς φακούς. Το μπλε φως προέρχεται κυρίως από τον ήλιο και τις τεχνητές πηγές φωτός, όπως ψηφιακές οθόνες, φωτα LED και τα φώτα φθορισμού. Xρησιμοποιώντας διαρκώς οθόνες η νέα γενιά χρειάζεται μακροπρόθεσμη προστασία.

Μία σωστή επιλογή για το παιδί σας είναι οι ευφυείς φωτοχρωμικοί φακοί, οι οποίοι παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και μειωμένη έκθεση στο επιβλαβές μπλε φως. Όπως:

– 100% Λευκός φακός μέσα στην αίθουσα του σχολείου και στο σπίτι.

– Απόλυτη προστασία στο προαύλιο του σχολείου ή σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο από την UV ακτινοβολία UV400.

– Μείωση του οπτικού θάμβους-αντηλιάς σε εξωτερικούς χώρους, σε σύγκριση με ένα λευκό φακό.

– Τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης φωτισμού με αποτέλεσμα την μείωση της οπτικής κόπωσης-ενόχλησης καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας, στα μάτια τους.

– Διαύγεια όρασης σε εσωτερικούς χώρους, μέσα από το αυξημένο contrast που φέρει στο φακό η τεχνολογία Transitions, με όφελος την ξεκούραστη όραση στην πολύωρη χρήση του Η/Υ και της τηλεόρασης.

Επιλέξτε τα κατάλληλα γυαλιά για το παιδί σας μέσα από την τεράστια γκάμα γυαλιών των καταστημάτων Lenshop ιδανικά σχεδιασμένα για δραστήρια παιδιά που κινούνται συνέχεια. Άνετα, προσαρμόσιμα, εύκαμπτα, ανθεκτικά και με μεγάλη διάρκεια ζωής. 

 

 

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-1

NANOVISTA CAMPER CLIPON/NAO6214

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-2

TITANFLEX 830067/70

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-3

STELLA McCARTNEY KIDS SK0044O/002

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-4

NANOVISTA SLEEK ARCADE/NAO7604

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-5

STELLA McCARTNEY KIDS SK0008O/004

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-6

NANOVISTA SLEEK REPLAY/NAO7401

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-7

DOSUNO AVENUE/165113

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-8

DOSUNO URBAN/145103

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-9

NANOVISTA ARCADE/NAO5219

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-10

SARAGHINA GILDINO/122V

Επιστροφή στα θρανία με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως-11

SARAGHINA LICIA KIDS/122V

Πως να διορθώσετε τα προβλήματα όρασης

Προβλήματα όρασης σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 6-18 ετών μπορούν να λυθούν με διάφορες μεθόδους, όπως το Myopia Control Therapy που επιβραδύνει την εξέλιξη της μυωπίας που επιδεινώνεται γρήγορα. Η Ορθοκερατολογία (ortho-k), όπου ειδικοί φακοί επαφής φοριούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας προκαλώντας επιπέδωση του κεντρικού τμήματος του κερατοειδούς που συμβάλλει στη μείωση της μυωπίας. Επίσης, η χρήση γυαλιών Eyezen που επιτρέπουν στα παιδιά να βλέπουν από το πάνω μέρος του φακού γυαλιών καθαρά τα αντικείμενα μακριά, ενώ το κάτω μέρος του φακού τους παρέχει την ικανότητα ανάγνωσης, η οποία μπορεί να ελέγξει την εξέλιξη της μυωπίας μειώνοντας ή εξαλείφοντας την προσαρμοστική προσπάθεια του ματιού ή το σφάλμα που σχετίζεται με τη μυωπία.

Τα καταστήματα Lenshop διαθέτουν εξειδίκευση στο Vision Training για τους μικρούς μας φίλους. Κλείστε τώρα ραντεβού και προετοιμαστείτε για τη σχολική χρονιά. 

KATAΣΤΗΜΑΤΑ LENSHOP: 

  1. AΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ
    Ακαδημίας 34, Κέντρο,Τ. 210 2208622
  2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΟ
    Τσιμισκή 99, Κέντρο,Τ. 231 0266412
  3. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι,Τ 231 0734984
  4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΟΥΜΠΑ
    Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, Τ. 2310909599
  5. ΚΑΤΕΡΙΝΗΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    Πλατεία Ελευθερίας 4,Τ 235 1023395
  6. ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
    Μεγάλου Αλεξάνδρου 20,Τ 235 1035333
  7. SHOP: LENSHOP.GR

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή