Η Τζένιφερ Άνιστον εισέρχεται στον χώρο της ομορφιάς

Η Τζένιφερ Άνιστον εισέρχεται στον χώρο της ομορφιάς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται ότι η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζεται να εισβάλλει στον χώρο της ομορφιάς.

Η ηθοποιός έδωσε μία ιδέα για το νέο της εγχείρημα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Κάτι έρχεται», έγραψε η Άνιστον στις αναρτήσεις της. Στην πρώτη φωτογραφία, η σταρ φαίνεται να περπατά στα γυρίσματα μιας φωτογράφισης, ενώ στο άλλο στιγμιότυπο δείχνει τα κυματιστά ξανθά μαλλιά της καθώς ξαπλώνει με τα χέρια πίσω από το κεφάλι της.

Η ηθοποιός επισήμανε έναν νέο λογαριασμό του Instagram για την εταιρεία LolaVie, η οποία φαίνεται να ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ενώ η Άνιστον δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το LolaVie, οι δημόσιες καταχωρίσεις εμπορικών σημάτων από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών υποδηλώνουν ότι ενδέχεται να αφορά εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς.

Το εμπορικό σήμα της LolaVie καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών ομορφιάς, μεταξύ των οποίων για την περιποίηση μαλλιών, λοσιόν προσώπου και σώματος, κεριά, σαπούνια προσώπου και σώματος, προϊόντα για τα νύχια και αποσμητικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άνιστον παρουσιάζει τη LolaVie στο κοινό. Το 2010, η ηθοποιός δημιούργησε το δικό της άρωμα με το ίδιο όνομα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή