Ξέρατε ότι «Κάθε βαθμός μετράει»;

Ξέρατε ότι «Κάθε βαθμός μετράει»;

Το Ariel All in1 PODS καθαρίζει άψογα τα ρούχα σε κρύο νερό και γίνεται ο σύμμαχός μας για έναν πιο καθαρό πλανήτη!

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωρίζατε ότι ο μεγαλύτερος αρνητικός αντίκτυπος στο περιβάλλον κατά τη διαδικασία πλύσης των ρούχων προέρχεται από τη θέρμανση του νερού; Ωστόσο, φοβάστε να πλύνετε σε χαμηλές θερμοκρασίες γιατί πιστεύετε ότι έτσι οι λεκέδες δεν θα απομακρυνθούν; Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τους μύθους. Γιατί μπορείτε να έχετε ρούχα πραγματικά καθαρά με χαμηλότερη θερμοκρασία πλύσης, αρκεί να αξιοποιήσετε τον πιο δυνατό σύμμαχο! 

Ξέρατε ότι «Κάθε βαθμός μετράει»;-1

«Για τον πλανήτη μας κάθε βαθμός μετράει»! Με αυτό το σύνθημα το Ariel λανσάρει την ομώνυμη καμπάνια με πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού σποτ τον Σωτήρη Κοντιζά. Ενθαρρύνοντάς μας να ρυθμίζουμε το πλυντήριό μας σε χαμηλότερες θερμοκρασίες πλύσεις, μας καλεί να χαράξουμε με τον δικό μας τρόπο την επόμενη μέρα για τον πλανήτη και το σπίτι μας. Γιατί το σπίτι μας είναι ο κόσμος όλος. Και μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο.  

Ξέρατε ότι «Κάθε βαθμός μετράει»;-2

Το Ariel Allin1 PODS είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει εξαιρετικό καθάρισμα ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες γιατί περιέχει Purezyme, ένα εύκολα βιοδιασπώμενο καθαριστικό ένζυμο που είναι αποτελεσματικό σε μια ευρεία γκάμα θερμοκρασιών και συμβάλλει στην παροχή καλύτερων καθαριστικών λύσεων σε θερμοκρασίες εξοικονόμησης ενέργειας. Με λίγα λόγια, διαθέτει διπλάσια καθαριστική δύναμη με εκπληκτικά αποτελέσματα και σε κρύο νερό, αφαιρώντας άψογα ξεραμένους λεκέδες 7 ημερών!

Ξέρατε ότι «Κάθε βαθμός μετράει»;-3

Κάθε μικρή ενέργεια από το σπίτι μας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Αρκεί να σκεφτούμε ότι στην Ευρώπη, έως και 60% του αποτυπώματος άνθρακα από το πλύσιμο των ρούχων προέρχεται από τον ίδιο τον κύκλο πλύσης, και κυρίως από τη θέρμανση του νερού. Μειώνοντας τη θερμοκρασία πλύσης στους 30°C, μπορούμε όλοι μαζί να περιορίσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 35% ενώνοντας τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Θα ήταν σαν να εξαφανίζαμε από τους δρόμους 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα με μία μόνο κίνηση. Ας γίνουμε λοιπόν μέρος της λύσης.

Ξέρατε ότι «Κάθε βαθμός μετράει»;-4

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή