Ζάχαρη & Αλεύρι: Καλωσήρθατε στην γλυκιά πλευρά της ζωής

Ζάχαρη & Αλεύρι: Καλωσήρθατε στην γλυκιά πλευρά της ζωής

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο φθινοπωρινό τεύχος του «Ζάχαρη & Αλεύρι» καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν με 60 καινούργιες ασυναγώνιστες συνταγές. Ετοιμάζουμε μηλόπιτες που σίγουρα δεν έχετε ξαναφάει. Πρωτότυπες, με ωραίους συνδυασμούς υλικών, όλες διαφορετικές και όλες πεντανόστιμες. Φτιάχνουμε μια απίθανη τραγανή σπιτική πραλίνα με καραμελωμένα φουντούκια και αμύγδαλα και έπειτα ετοιμάζουμε με αυτή διάφορες λιχουδιές όπως πάστα φλόρα και μπάρες. Ανακαλύπτουμε ότι τελικά οι τούρτες δεν είναι απαραίτητα δύσκολες ή χρονοβόρες. Κι έτσι για πρώτη φορά στο παιδικό πάρτι και στις επισκέψεις θα σερβίρουμε τη δική μας αμυγδάλου και σοκολατίνα, αλλά και λευκή τούρτα γενεθλίων και μια απίστευτη τούρτα κατσαρόλας με βάση από μωσαϊκό. Για τις γιορτές του φθινοπώρου κερνάμε τα κλασικά ελληνικά γλυκά «της βεγγέρας», δηλαδή εκμέκ, γαλακτομπούρεκο, καρυδόπιτα, μπακλαβά και κολοκυθόπιτα, ενώ για όσους νηστεύουν και απέχουν από ζωικά προϊόντα προτείνουμε λαχταριστά vegan γλυκίσματα που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Αυτό το μήνα, δώρο ένα έξτρα τεύχος 32 σελίδων με 14 συνταγές για μπισκότα και κούκις. Από τα κλασικά chocolate chip cookies μέχρι μπισκότα-σκακιέρα!

Το φθινοπωρινό Ζάχαρη & Αλεύρι κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή