3 πρωινά ροφήματα που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σας

3 πρωινά ροφήματα που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σας

Κάντε τα smoothies την αγαπημένη σας πρωινή συνήθεια και θα δείτε το σώμα και το δέρμα σας να αλλάζουν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ισορροπημένη διατροφή ικανή να μεταμορφώσει τόσο το σώμα, όσο και την επιδερμίδα μας δεν μπορεί να μην έχει ως βάση το πρωινό, το πρώτο γεύμα της ημέρας, που μας δίνει δύναμη και ώθηση να την αδράξουμε, φέρνοντας εις πέρας τις υποχρεώσεις και τους στόχους μας. Για αυτό, το πρωινό πρέπει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα, όλα στοιχεία που τονώνουν και ενισχύουν τον οργανισμό και μπορούν πολύ εύκολα να ληφθούν μέσα από γευστικά smoothies και χυμούς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, detox, ενέργεια ή λάμψη, μπορείτε να βρείτε παρακάτω τρεις απλές συνταγές για υγιεινά ροφήματα που θα γίνουν η αγαπημένη σας πρωινή συνήθεια:

1. Detox smoothie

3 πρωινά ροφήματα που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σας-1

– 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο τζίντζερ

– Λίγο μάραθο

– Μια χούφτα σπανάκι

– Ένα μεγάλο καρότο

Τα περνάτε όλα από αποχυμωτή και έχετε ένα χυμό πλούσιο σε φυτικές ίνες και σίδηρο.

2. Smoothie για τόνωση

3 πρωινά ροφήματα που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σας-2

– 2 μπανάνες

– 150 ml γάλα αμυγδάλου

– Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Βάζετε τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Το smoothie σας είναι έτοιμο και γεμάτο κάλιο και μαγνήσιο που δίνουν ενέργεια και μειώνουν το στρες.

3. Glow smoothie

– Λίγο μάραθο

– 1 καρότο

– 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο τζίντζερ

Βάζετε τα υλικά στον αποχυμωτή και είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα θρεπτικό smoothie που θα ενυδατώσει το δέρμα σας προσφέροντας λάμψη και έχοντας ταυτόχρονα αντιοξειδωτική δράση χάρη στο τζίντζερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή