Αυτά είναι τα 5 πιο trendy κομμάτια που βλέπουμε τώρα στο Instagram

Αυτά είναι τα 5 πιο trendy κομμάτια που βλέπουμε τώρα στο Instagram

Από διάσημα μοντέλα, μέχρι influencers και it girls, το Instagram έχει γεμίσει με ιδέες που εμπνέουν και τα δικά μας φθινοπωρινά look.

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχοντας μπει για τα καλά πια στο φθινόπωρο, η καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα αρχίζει να μπαίνει στην άκρη και στο προσκήνιο έρχονται ρούχα και αξεσουάρ ιδανικά για τη μεταβατική αυτή περίοδο πριν τον χειμώνα. Λεπτά πανωφόρια, μίντι φορέματα, μποτάκια, μακρυμάνικα τοπ και πολλά ακόμη fall essentials έχουν ήδη τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολα της σεζόν, και κυρίως σε αυτά των fashion girls που ξέρουν πώς να απογειώνουν τις τάσεις.

Από διάσημα μοντέλα, μέχρι influencers και it girls, το Instagram έχει γεμίσει με ιδέες και προτάσεις που εμπνέουν και τα δικά μας φθινοπωρινά look. Το street style προσφέρει inspiration για κάθε στιλ και ηλικία, ενώ αναδεικνύει και τις μεγαλύτερες τάσεις, οι οποίες αργότερα είναι και αυτές που φτάνουν στη ντουλάπα μας. Αυτήν την εβδομάδα, όπως και κάθε άλλη, τo feed μας στο Instagram είναι και πάλι πλήρες από νέα trends τα οποία αξίζει να καταγράψουμε, μιας και θα φορεθούν πολύ από εδώ και πέρα. Παρακάτω λοιπόν, θα βρείτε τα 5 πιο trendy κομμάτια που βλέπουμε τώρα στη γνωστή πλατφόρμα:

Oι μπλούζες με cut-outs

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Τα τοπ με γεωμετρικά σκισίματα και ιδιαίτερα ανοίγματα που αφήνουν ακάλυπτες διάφορες περιοχές του σώματος είναι από το καλοκαίρι πολύ δυνατή τάση και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσουν και για τον χειμώνα. Εδώ, η Bella Hadid φοράει ένα πλεκτό με cut-outs από τον Peter Do, συνδυασμένο με φόρμα και φυσικά sneakers.

Οι πολύχρωμες μπότες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Η Leonie Hanne είναι γνωστή για την αγάπη της στα χρώματα και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να μην είναι από τις πρώτες που θα υιοθετήσουν την τάση με τις πολύχρωμες μπότες. Όσο και να αγαπάμε το κλασικό μαύρο λοιπόν, φέτος ο χειμώνας θα έχει χρώμα – όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα παπούτσια, για αυτό ένα ζευγάρι colorful boots είναι απαραίτητο.

Οι πλισέ φούστες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη María Bernad (@maria_bernad)

 

Μαζί με την επιστροφή του Gossip Girl, το κολεγιακό στιλ είναι back in fashion και ένα από τα δυνατότερά του χαρτιά είναι οι μίνι πλισέ φούστες. Με ψηλές μπότες, πουκάμισο και ένα φαρδύ blazer θα έχετε το τέλειο back to school outfit.

Τα μίνιμαλ dresses

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Goldenberg (@ngoldenberg)

 

Μπορεί το instagram να είναι γεμάτο νέες τάσεις, αλλά υπάρχουν και κάποια σύνολα που δεν θα ήταν τόσο πετυχημένα χωρίς τα βασικά essentials. Ένα μαύρο μίντι φόρεμα λοιπόν πρέπει να είναι η επόμενη επένδυσή σας, σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη στη ντουλάπα σας.

Τα cropped μπουφάν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 

Tα cropped πανωφόρια είναι ίσως το αγαπημένο μας κομμάτι από αυτή τη λίστα. Είναι σικάτα, σύγχρονα και το κυριότερο δίνουν ύψος και κολακεύουν τον κάθε σωματότυπο, δίνοντας έμφαση στη μέση. Εδώ, η Pernille μας δείχνει έναν τέλειο συνδυασμό με πλεκτό φόρεμα και λευκές μπότες.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή