Η Κιμ Καρντάσιαν συνεργάζεται με τον οίκο Fendi

Η Κιμ Καρντάσιαν συνεργάζεται με τον οίκο Fendi

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία ενδυμάτων που βελτιώνουν τις γραμμές του σώματος (shapewear) Skims της Κιμ Καρντάσιαν συνεργάζεται με τον οίκο Fendi, σε μια νέα συλλογή ρούχων, ανακοίνωσαν οι εταιρείες.

Η νέα συλλογή ενδυμάτων που αγκαλιάζουν το σώμα αναμένεται να παρουσιαστεί στις 9 Νοεμβρίου και την έχουν σχεδιάσει από κοινού η Κιμ Καρντάσιαν και ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Κιμ Τζόουνς, ανέφερε ο Fendi. 

Η συνεργασία αυτή ανακοινώνεται σε μια εποχή όπου πολυτελείς οίκοι μόδας επιδιώκουν να προκαλέσουν αίσθηση, υπογράφοντας συμφωνίες με διασημότητες, μεταξύ άλλων ράπερ και αστέρες της K-pop, με στόχο να διευρύνουν τις βάσεις των θαυμαστών τους.

Η Skims, η αξία της οποίας τον Απρίλιο υπολογιζόταν στα 1,6 δισεκατομμύριο δολάρια, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε μικρότερης ηλικίας καταναλωτές, από τότε που ξεκίνησε το 2019. Σε αυτό βοήθησε η τεράστια απήχηση της πρωταγωνίστριας ριάλιτι και επιχειρηματία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο οίκος Fendi έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ και τον καλλιτέχνη Τζόσουα Βάιντς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή