H Dua Lipa μας δείχνει πώς θα φορέσουμε τις παγιέτες

H Dua Lipa μας δείχνει πώς θα φορέσουμε τις παγιέτες

Αφού την είδαμε να κλέβει την παράσταση ως μοντέλο στο runway του Versace, η Dua Lipa πρόσθεσε ήδη μερικά από τα πιο λαμπερά looks της Donatella στην partywear γκαρνταρόμπα της.

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Dua Lipa έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk του οίκου Versace για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022, με δυο extravagant εμφανίσεις, ανοίγοντας το show με ένα κομψό safetypinned look με σακάκι και φούστα και κλείνοντάς το φορώντας ένα αστραφτερό ροζ σετ. Τώρα για μια επίσκεψη στο Frieze Art Fair του Λονδίνου, φόρεσε πάλι Versace. O στυλίστας της Lorenzo Posocco επέλεξε για τη Dua Lipa ένα look που είχαμε ήδη δει στο catwalk του Versace στο μοντέλο Kiki Willems.

Όπως συνηθίζει η Dua, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το discoready outfit της στο Instagram. Φωτογραφήθηκε φορώντας μια embellished mini φούστα και ένα έντονο πράσινο top, συνδυάζοντάς τα με ένα chunky κολιέ με αλυσίδα, safety pin σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από Shay και Bulgari και μαζί και το Cartier Panthère ρολόι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Σε μια άλλη έξοδό της το σαββατοκύριακο, η Dua Lipa επέλεξε Charlotte Knowles, μια σχεδιάστρια που έκανε rebranding ως KNWLS, δίνοντας στο διάσημο label της μια πιο φρέσκια ταυτότητα. Η Dua Lipa ήταν μια από τις πρώτες που φόρεσαν την ολοκαίνουργια συλλογή της σχεδιάστριας άνοιξη/καλοκαίρι 2022, που παρουσιάστηκε στο LFW τον περασμένο μήνα. Συγκεκριμένα επέλεξε το opening look του brand σε μια βραδινή της έξοδο. Όπως και με το Versace outfit, έτσι και με το KNWLS η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε, ενώ πόσταρε στο Instagram μια σειρά από lofi φωτογραφίες με τους φίλους της.

Φόρεσε το “Adrenalinelacefront top μαζί με ένα δερμάτινο παντελόνι και τη νέα τσάντα του brand: The Fang (Eίναι ήδη πιστή fan της τσάντας Hydra από την περσινή σεζόν). Η Dua μας χάρισε looks που άξιζαν την προσοχή μας και αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα stylish κομμάτια που θα φορέσει.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή