Scandi girls: Τα 6 key pieces του χειμερινού στυλ τους

Scandi girls: Τα 6 key pieces του χειμερινού στυλ τους

Οι Σκανδιναβές είναι οι masters του winter dressing και η Vogue αποκωδικοποιεί το στυλ τους.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Σκανδιναβές είναι πάντα έμπνευση όσον αφορά το στυλ τους, ειδικά το χειμώνα όμως έχουμε έναν ακόμα λόγο να τις εμπιστευόμαστε. Τα Scandi girls έχουν βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζουν το κρύο διατηρώντας αναλλοίωτη την αισθητική τους. Μπορεί να φορούν oversized πλεκτά, puffer μπουφάν, μεγάλα κασκόλ, όμως το στυλ τους έχει πάντα το ανεπιτήδευτο coolness και την ισορροπία που θέλουμε. Γνωρίζουν σίγουρα πώς γίνεται το σωστό layering επιλέγοντας συνήθως αρκετές στρώσεις για να προστατευτούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αγαπούν τα εντυπωσιακά ζεστά παλτό, τα απαλά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα, το γκρι και τα neutrals, ενώ το στυλ τους είναι ιδανικό και για την πόλη και για τα weekends στη φύση.

Η Vogue αποκωδικοποιεί τα χειμερινά must-haves των Scandi girls.

Scandi girls: Τα 6 key pieces του χειμερινού στυλ τους-1
©Matilda Djerf/Instagram

Το ζιβάγκο

Θα βρούμε σίγουρα ένα oversized ζιβάγκο στην γκαρνταρόμπα κάθε Σκανδιναβής, ιδανικά σε γκρι χρώμα.

Scandi girls: Τα 6 key pieces του χειμερινού στυλ τους-2
©Pernille Teisbaek/Instagram

Οι puffy boots

Καπιτονέ παλτό, padded μπουφάν, puffy μποτάκια, είναι μερικά από τα essentials των Scandi girls, πράγμα απόλυτα λογικά καθώς τα συγκεκριμένα items συνδυάζουν στυλ και προστατεύουν από το κρύο χάρη στην επένδυσή τους.

Το puffer μπουφάν

Ακολουθήστε την συνταγή τους και επιλέξτε ένα puffer μπουφάν σε έντονο χρώμα όπως το πράσινο. Δεν πρόκειται άλλωστε για παλτό, αλλά για ένα πιο σπορ κομμάτι, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να το αντιμετωπίσουμε με πιο fun διάθεση.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή