Ζάχαρη & Αλεύρι: 57 μοναδικές συνταγές για τα Χριστούγεννα

Ζάχαρη & Αλεύρι: 57 μοναδικές συνταγές για τα Χριστούγεννα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νέο τεύχος του «Ζάχαρη & Αλεύρι» καλωσορίζουμε τον Χειμώνα με χαρά και μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα. Έρχονται Χριστούγεννα κι έχουμε πολλά να σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε. Πώς θα περάσουμε τις γιορτές; Πότε θα στολίσουμε δέντρο; Τι γλυκά θα φτιάξουμε με τα παιδιά μας για να «μυρίσει» το σπίτι; Τι μελομακάρονα και κουραμπιέδες θα ζυμώσουμε; Σκεφτήκαμε και συγκεντρώσαμε 57 υπέροχες γιορτινές συνταγές. Ό,τι γλυκό έχετε ονειρευτεί, όλες οι γλυκές σας επιθυμίες είναι μαζεμένες εδώ.

  • Εύκολοι κορμοί με γεύση μελομακάρονου, τσίζκεϊκ, μωσαϊκού και όχι μόνο…
  • Χριστουγεννιάτικα κέικ και μπισκότα για να απολαύσουμε μπροστά στο στολισμένο δέντρο, με τον καφέ ή το τσάι μας
  • Λιχουδιές με μέλι από μελόπιτα μέχρι φωτοπίτες Αμοργού και ξεροτήγανα με ζαφορά
  • Χειμωνιάτικα γλυκά κουταλιού: κυδώνι, νεραντζάκι, λεμόνι, φιρίκι και κάστανο
  • Οι βασιλόπιτες του 2022: μία καταπληκτική συνταγή για αυθεντική Πολίτικη βασιλόπιτα-τσουρέκι και άλλες πέντε συνταγές από σοκολατένια μέχρι vegan βασιλόπιτα
  • Σας περίσσεψε γλυκό; Φτιάξτο αλλιώς! Έμειναν κουραμπιέδες και μελομακάρονα ή βασιλόπιτα; Κανένα πρόβλημα. Θα φτιάξουμε καριόκες, άλειμμα για το ψωμί μας, σαλάμι μωσαϊκό και τσίζκεϊκ.

Και δώρο ένα έξτρα τεύχος με 14 συνταγές για κουραμπιέδες και μελομακάρονα! Από τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες της γιαγιάς μέχρι της Νέας Καρβάλης, αλλά και κουραμπιέδες λαδιού και κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη. Και από μελομακάρονα ισλί και φοινίκια μέχρι ωμοφαγικά.

Το χειμωνιάτικο Ζάχαρη & Αλεύρι κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 26 Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή