Chiara Ferragni: 10 look με sneakers που θα αντιγράψουμε

Chiara Ferragni: 10 look με sneakers που θα αντιγράψουμε

Πάρτε ιδέες για να φορέσετε τα sneakers σας όπως μια expert fashionista.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία γρήγορη ματιά στο πλούσιο Instagram της Chiara Ferragni, παρατηρούμε αμέσως πως η πασίγνωστη influencer είναι μάστερ στο mix & match, καταφέρνοντας να συνδυάζει επιτυχημένα casual φόρμες με πολύχρωμα blazers και sneakers σε ένα σύνολο. Α, και μην ξεχνάμε, τις εμβληματικές τσάντες κορυφαίων οίκων, όπως Hermès και Chanel που συνηθίζει να κρατάει. Όλοι οι στιλιστικοί πειραματισμοί της, αν και τολμηροί, τις περισσότερες φορές επιτυγχάνονται με απλά, καθημερινά κομμάτια που όλες έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας, και συνεπώς το everyday style της είναι κάτι που μπορούμε να αντιγράψουμε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μοντέρνο ζευγάρι sneakers (κατά προτίμηση χρωματιστά) και μερικά fashion essentials, όπως τζιν παντελόνια, πλεκτά τοπ και σακάκια. Με λίγη φαντασία και τα απαραίτητα στιλιστικά τρικ από τη Ferragni θα είστε άνετες και στιλάτες κάθε ημέρα, μέσα σε 5 λεπτά:

Chiara Ferragni: 10 look με sneakers που θα αντιγράψουμε-1
©@chiaraferragni

Ποιος είπε πως τον χειμώνα δεν φοράμε παστέλ; Ένα πλεκτό πουλόβερ στις πιο ωραίες παστέλ αποχρώσεις και ένα ψηλόμεσο τζιν είναι ιδανικός καμβάς για τα πολύχρωμα sneakers σας, ενώ ένα ζεστό μακρύ παλτό θα σας κρατάει ζεστές.

sneakers σας, ενώ ένα ζεστό μακρύ παλτό θα σας κρατάει ζεστές.

Chiara Ferragni: 10 look με sneakers που θα αντιγράψουμε-2
©@chiaraferragni

Τα δερμάτινα blazer είναι ένα από τα πιο χοτ κομμάτια της φετινής χειμερινής γκαρνταρόμπας. Φορέστε το από το πρωί με τζιν και sneakers και αναδείξτε το στο πιο used κομμάτι της ντουλάπας σας.

Chiara Ferragni: 10 look με sneakers που θα αντιγράψουμε-3
©@chiaraferragni

Για τις ημέρες που το styling μοιάζει ακατόρθωτο, ποντάρετε στη γοητεία του minimal chic. Ένα cozy πουλόβερ σε ουδέτερο χρώμα, ένα τζιν και ένα χρωματιστό ζευγάρι sneakers θα σας λύσουν τα χέρια στη στιγμή.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή