Pink hair: Η Jennifer Lopez τόλμησε το trend

Pink hair: Η Jennifer Lopez τόλμησε το trend

Η Jennifer Lopez μοιράζεται μαζί μας την τολμηρή απόχρωση που δοκίμασε στα μαλλιά της.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρακολουθώντας την πορεία της διάσημης pop star έχουμε δει ότι δεν υπάρχει κάτι που να δοκιμάζει στην εμφάνισή της και να μην το υποστηρίζει καλά. Εκτός απο το ταλέντο της στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι, η Jennifer Lopez αποδεικνύει ότι παραμένει fabulous ακόμα και δοκιμάζοντας πιο εκκεντρικά looks -όπως και τώρα που τόλμησε να αλλάξει τα μαλλιά της σε ροζ απόχρωση.

Είναι αλήθεια ότι η Jennifer Lopez, εδώ και χρόνια διαθέτει ένα trademark χρώμα στα μαλλιά της που αποτελείται κυρίως απο ξανθές αποχρώσεις και caramel highlights. Αυτή τη φορά την είδαμε σε φωτογραφία που ανέβασε ο κομμωτής της, Chris Appleton στο Instagram να δοκιμάζει την απόχρωση bubblegum.«Pink to make the boys win», έγραψε στο caption του. Παρόλο που το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για περούκα, το καινούριο hairstyle της προκάλεσε αίσθηση.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Μαλλιά σε μεσαίο μήκος με φυσικά beach waves, το νέο hairstyle της Lopez μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο απο κάποιο comic και είναι ένα look που πολλές stars τόλμησαν κατα τη διάρκεια του lockdown -από την Kaia Gerber μέχρι την Dua Lipa. Το συνδύασε με ένα εντυπωσιακό smokey eye, έντονα φρύδια και nude χείλη. Η εμφάνιση της JLo μας έκανε να αναρωτηθούμε μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσουμε και εμείς μια τέτοια αλλαγή;

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή