5 outfit ideas για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι

5 outfit ideas για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι

Τα fashion girls μας γεμίζουν έμπνευση για το Xmas glam.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν όλο και περισσότερο και το τι θα φορέσουμε στα Χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι ήδη talk of the town. Οι παγιέτες, οι μεταλλικές υφές, το βελούδο, τα high heels και οι party bags είναι πρώτα στη λίστα μας και οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά είναι φανταστικές. Στο Instagram, τα it girls έχουν ήδη υιοθετήσει τα πιο stylish party trends, ξεσηκώνοντάς μας να σχεδιάσουμε από τώρα και τα δικά μας outfit. Τα πιο ωραία τους σύνολα τα συγκεντρώσαμε παρακάτω, για να πάρετε ιδέες και inspo, λίγο πριν την έλευση των Χριστουγέννων:

Velvet dress

 

View this post on Instagram

A post shared by Alessandra Rich (@alessandrarich)

Ο πιο γρήγορος, girly και safe τρόπος να είστε η πιο καλοντυμένη σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι είναι φορώντας βελούδο. Ένα κοντό βελούδινο φόρεμα με διάφανο καλσόν και ψηλοτάκουνα με platform heel θα σας μετατρέψουν στο πιο fashionable girl της βραδιάς, χωρίς έχετε κουραστεί καθόλου.

Blazer dress

 

View this post on Instagram

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Για τις γυναίκες που λατρεύουν το σοφιστικέ στιλ ακόμη και στις βραδινές εμφανίσεις τους, η απόλυτη επιλογή είναι το blazer dress. Είναι κομψό, αλλά και σέξι, και δεν χρειάζεται τίποτα, παρά μόνο παρά ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και μερικά διακριτικά αξεσουάρ για να κάνει τη διαφορά.

Catsuit

 

View this post on Instagram

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine)

Η πιο ωραία εναλλακτική πρόταση στα αγαπημένα αλλά πολυφορεμένα μίνι φορέματα, είναι το catsuit – η εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα που φορούν ήδη τα it girls, αναδεικνύοντάς τη σε must have.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή