Maui Jim: Η σωστή επιλογή γυαλιών για προστασία και άνεση μέρα και νύχτα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
maui-jim-η-σωστή-επιλογή-γυαλιών-για-προστασ-561637948

Maui Jim: Η σωστή επιλογή γυαλιών για προστασία και άνεση μέρα και νύχτα

Η υγεία των ματιών είναι σημαντική για όλους μας. Η σωστή επιλογή γυαλιών βελτιώνει όχι μόνο την όραση αλλά και την υγεία μας. Σύμφωνα με το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων Lenshop υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξουμε ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως ή ηλίου της Maui Jim.

Τα γυαλιά οράσεως της Maui Jim με τον πατενταρισμένο φακό Ηigh Contrast θα κάνουν τη διαφορά τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Η ανάγνωση των ψιλών γραμμάτων διευκολύνεται, χωρίς να καταπονούνται τα μάτια και η νυχτερινή οδήγηση γίνεται ασφαλέστερη γιατί μειώνει την αντανάκλαση των προβολέων και του οδικού φωτισμού.

Maui Jim: Η σωστή επιλογή γυαλιών για προστασία και άνεση μέρα και νύχτα-1

Όλα τα πολωτικά γυαλιά Μaui Jim και οι διαυγείς φακοί Maui Blue Light Protect φιλτράρουν το φως υψηλής ενέργειας HEV-το επιβλαβές μπλε φως που εκπέμπεται από τις ψηφιακές οθόνες- το οποίο μας κουράζει, δημιουργεί πονοκεφάλους και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του αμφιβληστροειδούς.

Oι φακοί και τα γυαλιά της Maui Jim παρέχουν προστασία 100% από τις ακτίνες UV που μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα, καταρράκτη και εκφύλιση ωχράς κηλίδας. Μην ξεχνάμε επίσης πως το 5-10% των περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος εντοπίζεται γύρω από τα μάτια. Τα πολωτικά γυαλιά ηλίου Maui Jim φέρουν την σφραγίδα Σύστασης του Ιδρύματος για το καρκίνο του δέρματος και έτσι προστατεύουν τα μάτια και το δέρμα γύρω από αυτά, βελτιώνοντας τον τρόπο που βλέπουμε σήμερα αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Maui Jim: Η σωστή επιλογή γυαλιών για προστασία και άνεση μέρα και νύχτα-2

Επισκεφτείτε το www.lenshop.gr ή το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα Lenshop και αποκτήστε ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών οράσεως ή γυαλιών ηλίου της Maui Jim για την καλύτερη προστασία και άνεση στα μάτια σας.

ΑΘΗΝΑ – Ακαδημίας 34, T. 2102208622
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Τσιμισκή 99, Κέντρο,T. 2310266412
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι,T. 2310734984
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Γρηγορίου Λαμπράκη 169, T. 2310909599
ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Πλατεία Ελευθερίας 4, T. 2351023395
ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, T. 2351035333
ΛΑΡΙΣΑ – Ρούσβελτ 23, T. 2411416102

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή