Το efood σε συνεργασία με το Make-A-Wish Ελλάδος προσφέρει τα πιο όμορφα στολίδια και κάνει αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά

Το efood σε συνεργασία με το Make-A-Wish Ελλάδος προσφέρει τα πιο όμορφα στολίδια και κάνει αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά

Φέτος τα Χριστούγεννα, το efood στέκεται στο πλευρό του Make-A-Wish Ελλάδος και σε προσκαλεί να συμμετέχεις στην πιο σημαντική προσπάθεια: να εκπληρωθούν ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Έως τις 10 Ιανουαρίου, κάνοντας τις αγορές σου από το efood market, μπορείς να πατήσεις το φίλτρο Make-A-Wish Ελλάδος και να διαλέξεις ανάμεσα σε 3 χριστουγεννιάτικα στολίδια: ένα χάρτινο αστεράκι, ένα ξύλινο αστεράκι ή μια ξύλινη καρδιά.

Με κάθε αγορά στολιδιού στηρίζεις έμπρακτα την προσπάθειά να πραγματοποιηθεί μια ευχή φέτος τις γιορτές. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Make-A-Wish Ελλάδος με στόχο να εκπληρωθούν ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις αρωγός της προσπάθειας στο video που ακολουθεί.

Γιατί το θαύμα των Χριστουγέννων είναι να κάνεις την ευχή ενος παιδιού, πραγματικότητα! ! #LoveDelivered

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.00 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.