Οι 3 αγορές της νέας χρονιάς σύμφωνα με τους fashion insiders

Οι 3 αγορές της νέας χρονιάς σύμφωνα με τους fashion insiders

Το πανωφόρι, η τσάντα και το trending χρώμα για να υποδεχτείτε το 2022 με μοναδικό στυλ.

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετρώντας αντίστροφα για το 2022, φτιάχνουμε την shopping list με τις πρώτες αγορές που σχεδιάζουμε να κάνουμε για να ανανεώσουμε το στυλ μας, πάντα με βάση τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ο χειμώνας παραμένει εδώ και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα μας συνοδεύουν για καιρό ακόμα. Δεν μπορούμε να υποκύψουμε από τώρα στα ανοιξιάτικα items που ήδη μας έχουν κλέψει την καρδιά από τα catwalks, ωστόσο με έξυπνα τρικ μπορούμε να δώσουμε στην γκαρνταρόμπα μας μια γεύση από τη νέα σεζόν. Αρκεί να εξοπλιστούμε με τα κατάλληλα fresh trends, όπως τα προτείνουν οι fashion insiders.

Μελετώντας τις διαδικτυακές αναζητήσεις των γυναικών αλλά και τις εμφανίσεις των street stylers, συγκεντρώσαμε αυτά τα νέα κομμάτια-κλειδιά που διεκδικούν μια θέση στο στυλ μας.

Οι 3 αγορές της νέας χρονιάς σύμφωνα με τους fashion insiders-1
©Caro Daur/Instagram

Το shearling πανωφόρι

Το aviator jacket με την shearling επένδυση, είναι αυτό το πανωφόρι που προστατεύει από το κρύο, και παράλληλα μπορεί να φορεθεί και με τζιν παντελόνι και με φορέματα. Μια ματιά στο timeline μας αρκεί για να διαπιστώσουμε πως όλες οι αγαπημένες μας street stylers όπως η Pernille Teisbaek, οι Γαλλίδες Leia Sfez και Jeanne Damas, έχουν ένα shearling τζάκετ. Αφήστε προς το παρόν το πολύ κλασικό μαύρο παλτό και προσθέστε ένα cool aviator πανωφόρι στην συλλογή σας.

Οι 3 αγορές της νέας χρονιάς σύμφωνα με τους fashion insiders-2
©Getty Images

Το Very-Peri χρώμα

Κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία το χρώμα της Pantone για τη νεά χρονιά, που θα ορίσει την μόδα, την ομορφιά και την διακόσμηση. Το 2022 ανήκει στη Very Peri απόχρωση, ένα μπλε με βιολετί-κόκκινο, που στο τέλος αποκαλύπτει ένα υπέροχο μοβ χρώμα. Το πρώτο βήμα λοιπόν για να υποδεχτείτε με στυλ τη νέα χρονιά, είναι να αποκτήσετε ένα Very Peri item.

Οι 3 αγορές της νέας χρονιάς σύμφωνα με τους fashion insiders-3
©Versace

Η bucket bag

Οι οίκοι Versace, Fendi και Alexander McQueen, μέσα από τα catwalks για την Άνοιξη 2022 έδειξαν πως η τσάντα που θα κρατήσουμε περισσότερο τη νέα χρονιά είναι η bucket bag, δηλαδή το πουγκί. Φυσικά και μπορείτε να επενδύσετε από τώρα σε αυτό το αξεσουάρ.

View this post on Instagram

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή