5 ιδέες για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ από τις celebrities

5 ιδέες για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ από τις celebrities

Όλο το απαραίτητο inspiration για τα beauty looks των γιορτών.

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχοντας βρει τα outfit που θα φορέσουμε στις συγκεντρώσεις των γιορτών, το επόμενο βήμα είναι να βρούμε και το μακιγιάζ που θα τα συνοδεύσει. Ανάλογα με τα ρούχα που θα επιλέξουμε, μπορούμε να πάμε με πιο safe και chic προτάσεις ή να τολμήσουμε το διαφορετικό, ποντάροντας στη λάμψη και το χρώμα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι έμπνευση για να διασφαλίσουμε πως δεν θα μείνουμε στα κλασικά, αλλά θα δοκιμάσουμε ιδέες που θα κάνουν όλα τα βλέμματα να γυρίσουν και να μας κοιτάξουν. Και τι καλύτερο για inspiration από τα makeup look που κάνουν στις celebrities οι makeup artist του Χόλιγουντ;

Από την Gigi Hadid στην Ursula Corbero, τα look ομορφιάς που βλέπουμε στο Instagram μοιάζουν ιδανικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όποιο και να είναι το στιλ σας, σίγουρα θα βρείτε ένα μακιγιάζ που μπορείτε να αντιγράψετε για να είστε λαμπερές και εντυπωσιακές στα φετινά πάρτι. Κόκκινα χείλη, smokey eyes και υπέρλαμπρο δέρμα είναι όλα trends που θα υιοθετήσουμε και για αυτό συγκεντρώνουμε παρακάτω τις ωραιότερες ιδέες για να πάτε με αυτές που θα σας αναδείξουν περισσότερο.

Ursula Corbero με cat-eye

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty)

To sexy cat-eye δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα απλά αναδημιουργείται χρόνο με τον χρόνο. Φέτος, θα το δούμε στην colorful εκδοχή του, σχεδιασμένο με σκιά και ελαφρώς σβησμένο όσο πηγαίνουμε προς την εξωτερική γωνία. Η Ursula Corbero το επέλεξε σε χαρακτηριστικό φούξια χρώμα για την πρώτη της εμφάνιση στο The Tonight Show του Jimmy Fallon και μας ξεσήκωσε να το δοκιμάσουμε και εμείς.

Hayley Bieber με glowing skin

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Το φυσικά λαμπερό και υγιές δέρμα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία-κλειδιά στο beauty routine της Hailey. Ακόμη και όταν δεν είναι έντονα βαμμένη, φροντίζει να έχει άκρως περιποιημένο το δέρμα της με τη χρήση μασκών ενυδάτωσης, προϊόντων απολέπισης και serum. Το glowing primer πριν το μακιγιάζ είναι τo προϊόν που διασφαλίζει πως το δέρμα της θα ακτινοβολεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας (ή της νύχτας).

Camila Cabello με μοβ smokey

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Αυτές τις γιορτες, το διαχρονικά κομψό smokey eyes θα αποκτήσει χρώμα και μάλιστα μοβ. Μη διστάσετε να παίξετε με τις αποχρώσεις, ξεκινώντας με λιλά και καταλήγοντας σε πιο βαθύ μοβ, όσο πάτε προς την εξωτερική γωνία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή