Party Hair: 20 pro tips για εντυπωσιακά μαλλιά

Party Hair: 20 pro tips για εντυπωσιακά μαλλιά

Οι experts μας προτείνουν τα καλύτερα χτενίσματα που επιβάλλεται να δοκιμάσουμε στις γιορτές.

2' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ιδανική περίοδος για να πειραματιστούμε με glam looks, στο μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα outfits. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να δοκιμάσουμε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα προσφέρουν λάμψη στα looks μας και θα ανεβάσουν την διάθεσή μας. Η Vogue μίλησε με κορυφαίους experts που μοιράζονται μαζί μας τα καλύτερα tips για πετύχουμε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά.

Syd Hayes

«Τα ιδανικά party hair είναι ίσια. Είναι το look που μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε και όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι το κατάλληλο look που θα διατηρήσει τα μαλλιά σας sleek και chic ακόμη και σε μια μέρα με αέρα».

Larry King

«Η περίοδος των γιορτών είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Μετά από δύο χρονιές με αρκετή πίεση, όλοι νιώθουμε νοσταλγία να πειραματιστούμε με νέα looks και νέες τάσεις στα μαλλιά, και φυσικά το Y2K μπορεί να είναι το τέλειο inspo. Παρακάτω σας προτείνω μερικά από τα αγαπημένα μου και πως μπορείτε να τα αποκτήσετε».

Ολόισια μαλλιά με αστραφτερή λάμψη

«Αυτό θέλει λίγη προετοιμασία. Τα ολόισια μαλλιά πρέπει να είναι υγιή. Κλείστε ένα κούρεμα στο κομμωτήριό σας για να κόψετε τυχόν κατεστραμμένες άκρες -είναι δύσκολο να πετύχετε το συγκεκριμένο look αν δεν έχετε περιποιημένα μαλλιά. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε το μήκος των μαλλιών σας προσθέτοντας μερικά extensions. Επίσης ζητήστε από τον κομμωτή σας να κάνει και μερικές αλλαγές ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας».

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

«Για το styling, μπορείτε να προσθέσετε λίγη hair mousse και να στεγνώσετε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα. Ο στόχος είναι τα μαλλιά να έχουν λάμψη, αλλά όχι όγκο. Χωρίστε τα μαλλιά σας στο κέντρο και χρησιμοποιήστε μια πρέσα για να τα ισιώσετε. Ολοκληρώστε με κάποιο λάδι η κρέμα για το απόλυτο sleek τελείωμα».

View this post on Instagram

A post shared by Mica Argañaraz (@micarganaraz)

Grungy υφή

«Για hairstyles σε κοντά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα καλό προϊόν για να δώσετε ένα soft τελείωμα στις άκρες. Αναμείξτε στις παλάμες σας μια κρέμα ενυδάτωσης για το τελείωμα μαζί με ένα matte προϊόν για την υφή και απλώστε το σε όλα τα μαλλιά και δώστε βάση στις άκρες, αυτό θα σας δώσει αμέσως ένα βελούδινο αποτέλεσμα».

«Και για ένα γρήγορο hairstyle για after-work drinks, μπορείτε να έχετε ένα silk scrunchie στην τσάντα σας για ένα last-minute χτένισμα. Μαζέψτε τα μαλλιά σας και κάντε έναν χαλαρό κότσο και αφήστε τις μπροστινές τούφες να πέσουν μπροστά στο πρόσωπο».

Μπούκλες

«Προσθέστε μια curl cream και μια απαλή mousse για κράτημα. Στεγνώστε τα μαλλιά και ολοκληρώστε με μια κρέμα styling. Πάρτε ένα τμήμα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών, πλέξτε τρεις πλεξούδες, και στερεώστε τες στην κορυφή».

Ali Pirzadeh

«Λατρεύω τα μαλλιά με φυσική υφή που είναι λαμπερά, ενυδατωμένα και υγιή με effortless αίσθηση. Νομίζω ότι η προσπάθεια έρχεται με τη χρήση προϊόντων που είναι πολύ ενυδατικά και προσαρμοσμένα για τις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Επιλέξτε ελαφριά προϊόντα για υγιές τελείωμα».

Luke Hersheson

«Less is more! Καλό είναι να μην κάνετε υπερβολές και να επιλέξετε ένα στοιχείο για να επικεντρωθείτε. Επιλέξτε κάποιο αξεσουάρ, και δοκιμάστε να αφήσετε μια undone φυσική υφή. Το ίδιο συμβαίνει και με το κούρεμα. Αφήστε το κούρεμα σας να είναι το επίκεντρο. Αν κάνετε over-styling, ένα κοντό κούρεμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε old-fashioned».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή