Το νεο γαλλικό μανικιούρ είναι glam

Το νεο γαλλικό μανικιούρ είναι glam

French μανικιούρ αλλά με ένα λαμπερό twist είναι η πρόταση για τα νύχια των γιορτών και όχι μόνο.

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπούμε σε γιορτινό mood και τα νύχια μας είναι σίγουρα αυτή η τελική πινελιά που θέλουμε για να ολοκληρώσουμε τα looks μας. Ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια όπως το μανικιούρ μας, πολλές φορές αρκεί για να μας ανεβάσει την διάθεση.

Το nail trend που ακολουθούμε τώρα είναι το νέο γαλλικό μανικιούρ με τις λαμπερές άκρες. Πρόκειται για το αγαπημένο μας french manicure αλλά αντί για λευκό τελείωμα, προσθέτουμε χρυσό βερνίκι, silver ή και γκλίτερ. Έτσι ακόμα και αν οι παγιέτες δεν είναι του στυλ μας, αυτή η μικρή πινελιά αρκεί για να δώσουμε την λάμψη στην εμφάνισή μας.

H Vogue προτείνει ιδέες για glamorous γαλλικό μανικιούρ, οι οποίες είναι τόσο chic που μπορούν να σας ακολουθούν όλο τον χρόνο και όχι μόνο την περίοδο των γιορτών.

Το νεο γαλλικό μανικιούρ είναι glam-1
©Iramshelton/Instagram

Gold french manicure 

Επιλέξτε διαφανή βάση για τα νύχια σας και προσθέστε χρυσό βερνίκι στις άκρες.

Το νεο γαλλικό μανικιούρ είναι glam-2
©Betina Goldstein/Instagram

Γαλλικό με γκλίτερ 

Μια ακόμα παραλλαγή που μπορείτε να δοκιμάσετε, είναι να υιοθετήσετε ένα γαλλικό μανικιούρ με μαύρο βερνίκι στις άκρες και από πάνω γκλίτερ. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα 3d εφέ στο μανικιούρ σας.

Το νεο γαλλικό μανικιούρ είναι glam-3
©Drybylondon/Instagram

Το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ

Ένα πολύ απλό μανικιούρ με διαφορετικό touch. Αντί για τις άκρες, τονίστε την βάση των νυχιών με ένα χρυσό βερνίκι. Το μανικιούρ σας θα είναι σίγουρα λαμπερό αλλά και διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα.

Το νεο γαλλικό μανικιούρ είναι glam-4
©Iramshelton/Instagram

Το διπλό γαλλικό μανικιούρ 

Εκτός από τις άκρες των νυχιών σας, μπορείτε να σχεδιάσετε μια glamorous γραμμή από γκλίτερ και στη μέση της επιφάνειας. Μια ακόμα λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο γαλλικό μανικιούρ σας.

Το νεο γαλλικό μανικιούρ είναι glam-5
©Opi/Instagram

Το sparkling γαλλικό μανικιούρ 

Ένα ακόμα λαμπερό εφέ που μοιάζει σαν να βουτήξατε τα νύχια σας στο γκλίτερ. Απλά αφήστε την βάση σε φυσική ή milky απόχρωση και στις άκρες των νυχιών σας προσθέστε γκλίτερ στις αποχρώσεις που προτιμάτε.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή