7 συνδυασμοί χρωμάτων για το 2022

7 συνδυασμοί χρωμάτων για το 2022

Από τα basic mix and match, μέχρι τα πιο τολμηρά, η Vogue έφτιαξε τον οδηγό με τα χρώματα που θα ορίσουν το στυλ του 2022.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε σεζόν ορίζεται από νέα χρώματα και νέους συνδυασμούς. Καθώς αποχαιρετάμε τη χρονιά, κάνουμε zoom στους χρωματικούς συνδυασμούς του 2022, που θα ανανεώσουν και θα φωτίσουν το στυλ μας. Οι προτάσεις έρχονται από τα catwalks της Άνοιξης 2022 με τους οίκους από τη μια να μένουν πιστοί σε κλασικές αξίες όπως το λευκό-μαύρο ή τα neutrals και από την άλλη να παρουσιάζουν τολμηρά looks όπως το μοβ και το κίτρινο.

Η Pantone έχει ήδη ανακοινώσει το Very Peri ως το χρώμα του 2022, μια απόχρωση που αποπνέει αισιοδοξία και εμπνέει την δημιουργικότητα. Γνωρίζουμε ήδη πως το μοβ και οι συνδυασμοί του θα είναι η πιο fresh επιλογή στο street style. Συγκεντρώσαμε όμως και νέους χρωματικούς συνδυασμούς για τις best dressed εμφανίσεις της χρονιάς.

7 συνδυασμοί χρωμάτων για το 2022-1
©Max Mara

Coffee και Coffee

Οι διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ, από το πιο σκούρο, μέχρι το latte, παραμένουν στην πρώτη γραμμή και αυτή την χρονιά αναμειγνύονται μεταξύ τους, όπως μας έδειξε ο οίκος Max Mara. Ο Hugo Boss πρόσθεσε σε αυτό τον συνδυασμό και το λευκό.

7 συνδυασμοί χρωμάτων για το 2022-2

Κόκκινο και ροζ

Ένας από τους αγαπημένους bold συνδυασμούς των street stylers, που τώρα θα είναι τάση. Το κόκκινο και το ροζ δένουν παντα αρμονικά.

7 συνδυασμοί χρωμάτων για το 2022-3
©Bottega Veneta

Χρυσό και μαύρο

Έχουμε ταυτίσει το χρυσό με τα Χριστούγεννα, όμως οίκοι όπως Gucci και Bottega Veneta, πρότειναν το χρυσό και στις συλλογές του για την Άνοιξη 2022, συνδυασμένο με μαύρο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή