Valentine’s Day: Τα best of κόκκινα κραγιόν για τα πιο ζουμερά χείλη

Valentine’s Day: Τα best of κόκκινα κραγιόν για τα πιο ζουμερά χείλη

Με αυτά τα κόκκινα κραγιόν, τα χείλη θα γίνουν το πιο δυνατό σημείο της εμφάνισής σας.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και έχουμε μια ακόμα αφορμή για να προσθέσουμε το τέλειο κόκκινο κραγιόν στο νεσεσέρ μας, είτε σχεδιάζουμε ένα date night με τον αγαπημένο μας, είτε μια έξοδο με φίλες. Το κόκκινο κραγιόν θεωρείται το πιο διαχρονικό όπλο σαγήνης, μια κίνηση-ματ που μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Η ιστορία του άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την γυναικεία ενδυνάμωση.

Στις αρχές του 20ου αιώνα οι Σουφραζέτες φορούσαν κόκκινο κραγιόν καθώς μάχονταν για τα δικαιώματα των γυναικών. H Coco Chanel δήλωνε πως μια γυναίκα που νιώθει θλιμμένη, αρκεί να φορέσει κόκκινο κραγιόν. Στην σύγχρονη εποχή βλέπουμε την Αμερικανίδα πολιτικό και ακτιβίστρια Alexandria Ocasio-Cortez να φορά κόκκινο κραγιόν, σπάζοντας τους κανόνες στην πολιτική ζωή.

Το κόκκινο κραγιόν έχει τα μυστικά του για να εφαρμόζεται σωστά και να διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι Παριζιάνες φορούν κόκκινο κραγιόν κάθε μέρα, σαν ένα mood booster, γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε τα beauty tips τους για να απλώσουμε το κόκκινο κραγιόν à la Parisienne.

“Είναι πιο εύκολο να απλώσετε το κραγιόν με κλειστό στόμα. Απλά ακολουθήστε το φυσικό σχήμα των χειλιών σας, διατηρώντας τα ενωμένα” Violette.

“Εφαρμόστε το κραγιόν ταμποναριστά στα χείλη, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα” Violette.

“Αν έχετε λεπτά χείλη, απλώστε κραγιόν χωρίς μολύβι χειλιών και δώστε έμφαση στις γωνίες με ένα απλό τρικ. Τοποθετήστε στη γωνία των χειλιών το κραγιόν και ανοιγοκλείστε τα. Το αποτέλεσμα είναι bold και ανεπιτήδευτο” Val Garland.

“Προτιμώ να απλώνω το κραγιόν με τα δάχτυλα και όχι κατευθείαν πάνω στα χείλη” Jeanne Damas.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή