Ο Σβαρτσενέγκερ και η Χάγιεκ ως συνταξιούχοι Έλληνες θεοί σε διαφήμιση

Ο Σβαρτσενέγκερ και η Χάγιεκ ως συνταξιούχοι Έλληνες θεοί σε διαφήμιση

Σε ένα κλιπ 60 δευτερολέπτων, που δημοσιοποίησε η Χάγιεκ στο Instagram, εμφανίζεται ο Σβαρτσενέγκερ να ενσαρκώνει τον Δία και εκείνη τη σύζυγό του Ήρα, καθώς αποσύρονται από τον Όλυμπο για να ζήσουν στη γη

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θεϊκό ζεύγος του Ολύμπου, Δίας και Ήρα, πήρε σύνταξη και μετακομίζει στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, για λογαριασμό της BMW.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Σάλμα Χάγιεκ, ενθουσιάζουν τους θαυμαστές τους, συμμετέχοντας -κατά πολλούς- σε μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για το αμερικανικό Super Bowl.

Το μεγάλο παιχνίδι είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και οι διάσημοι ηθοποιοί συμμετέχουν σε μια τεράστια καμπάνια με τη BMW για το νέο ηλεκτρικό όχημα iX.

Σε ένα κλιπ 60 δευτερολέπτων, που δημοσιοποίησε η Χάγιεκ στο Instagram, εμφανίζεται ο Σβαρτσενέγκερ να ενσαρκώνει τον Δία και εκείνη τη σύζυγό του Ήρα, καθώς αποσύρονται από τον Όλυμπο για να ζήσουν στη γη.

Η Ήρα φαίνεται να προσαρμόζεται μια χαρά στη γη, αλλά ο Δίας δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τους θνητούς. Χρησιμοποιεί διστακτικά τις δυνάμεις του για να βοηθήσει άλλους να φορτίσουν ηλεκτρικές συσκευές, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον έλεγχο του …φούρνου μικροκυμάτων.

Εκεί είναι που εμφανίζεται και το BMW iX, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις αμερικανικές αντιπροσωπείες τον επόμενο μήνα. Η Ήρα χαρίζει το ηλεκτρικό SUV στον Δία καθώς πρόκειται να πάει βόλτα τον μικρό τους μονόκερο. Το όχημα επαναφορτίζει με τους κεραυνούς του Έλληνα θεού και οι δυο τους απομακρύνονται τραγουδώντας την επιτυχία της δεκαετίας του 1980 «Electric Avenue».

Η διαφήμιση σηματοδοτεί την πρώτη φορά από το 2015 που η BMW θα διαφημιστεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Το Super Bowl θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, και οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Cincinnati Bengals με τους LA Rams στο Λος Άντζελες, ενώ μαζί με τις επικές διαφημίσεις με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν ένα εκπληκτικό ημίχρονο με διάσημους τραγουδιστές.

Με πληροφορίες από adweek

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή