Valentine’s Day: Τα 5 βήματα για το τέλειο beauty look

Valentine’s Day: Τα 5 βήματα για το τέλειο beauty look

Ρομαντικό δείπνο ή Galentine's night με φίλους στο αγαπημένο σας μπαρ; Απλά ακολουθήστε τα βήματα της Vogue για το τέλειο make-up.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν πάντα λόγοι να γιορτάζουμε τον έρωτα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως είναι μια έξτρα αφορμή για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας λίγο παραπάνω, να προσθέσουμε λάμψη στο μακιγιάζ μας και να δώσουμε ένα boost στην αυτοπεποίθησή μας. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας. Είτε σχεδιάζετε μια ρομαντική βραδιά, είτε απλά μια έξοδο με φίλες, ακολουθήστε την ιεροτελεστία ομορφιάς της Vogue, για εντυπωσιακό μακιγιάζ και βελούδινο δέρμα.

Όλα ξεκινούν από ένα λαμπερό πρόσωπο. Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόστε ένα σέρουμ στην επιδερμίδα σας, για ενυδάτωση και λάμψη. Έτσι θα δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας.

Δώστε έμφαση στα χείλη επιλέγοντας ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Το τρικ των parisian girls για ένα πιο σέξυ αποτέλεσμα, είναι να εφαρμόζουν το κραγιόν με τις άκρες των δαχτύλων τους. Έτσι μοιάζει ελαφρώς σβησμένο με ένα σέξυ kissed εφέ.

Όπως και αν σχεδιάζετε να περάσετε την Valentine’s Day, το βλέμμα σας θα είναι σούπερ φωτεινό. Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε γενικά foundation, εφαρμόστε ένα highlighter για λάμψη κάτω από την περιοχή των ματιών. Το βλέμμα θα δείχνει ξεκούραστο και νεανικό.

Δεν ξεχνάμε φυσικά την επιδερμίδα του σώματος. Μετά το ντους και ενώ το δέρμα σας είναι ακόμα νωπό, απλώστε μια πλούσια κρέμα σε όλο το σώμα κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Τέλος λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα αρκούν για να νιώσετε ακαταμάχητη.

Ακόμα και αν στο τέλος αποφασίσετε να περάσετε τη βραδιά στο σπίτι και πάλι μπορείτε να κάνετε λίγο pampering. Το self love είναι πάντα το κλειδί για την ψυχική ισορροπία και ίσως το Valentine’s Day είναι μια ευκαιρία για να αγαπήσουμε και να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή