Με αυτά τα σύνολα θα υποδεχτούμε την άνοιξη

Με αυτά τα σύνολα θα υποδεχτούμε την άνοιξη

H Vogue καταγράφει τα looks που αξίζει να αντιγράψετε με τον ερχομό της νέας σεζόν.

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και ακόμα ο καιρός δεν μας βάζει σε πλήρως ανοιξιάτικο mood, εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να προετοιμαζόμαστε για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν που θα μας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω μας. Οι τάσεις της εποχής «απαιτούν» έντονο χρώμα, τολμηρούς συνδυασμούς, ντένιμ κομμάτια και “cute but sexy” διάθεση, όποτε όλη η προσοχή μας έχει στραφεί στα street style looks που μπορούμε να αντιγράψουμε. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις των fashion girls περιλαμβάνουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να είμαστε κομψές και stylish φέτος την άνοιξη, γι’ αυτό και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες για να ανακαλύψετε και εσείς τους συνδυασμούς που αξίζει να δοκιμάσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

Η Fall 2022 συλλογή του οίκου Alaia μας θύμισε ξανά τη διαχρονική γοητεία των ζέρσεϊ φορεμάτων, αυτών με την τέλεια θηλυκή εφαρμογή που αγκαλιάζουν κάθε γυναικεία σιλουέτα, αναδεικνύοντας τα δυνατότερα σημεία της. Ως βασικό fashion staple λοιπόν, το ζέρσεϊ φόρεμα επιστρέφει στις τάσεις για την άνοιξη και μάλιστα στην πιο cool εκδοχή του, με prints και χρώμα. Για να ξεχωρίσει δεν χρειάζεται τίποτα παρά ένα ζευγάρι εντυπωσιακά, ογκώδη σκουλαρίκια.

Silk πουκάμισο, baggy jeans & high heels

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERONICA GIOMINI (@veronica_giomini)

 

Ένα από τα πιο stylish combo της άνοιξης γίνεται με κομμάτια που όλες έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Ένα oversized πουκάμισο, ένα baggy τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα – κατά προτίμηση σε έντονο χρώμα – αρκούν για να είστε on point κάθε ημέρα της βδομάδας.

Τζιν φούστα & τουίντ σακάκι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Αναζητάτε το outfit που θα σας δείχνει φίνα κα κομψή σε κάθε ηλικία; Το street style έχει την απάντηση: μια 00s style ντένιμ φούστα και ένα σακάκι σε tweed υφή με διαχρονική αξία είναι τα δύο κομμάτια που συνδυάζουν κλασικό με μοντέρνο στιλ και σίγουρα δεν μπορούν να αποτύχουν.

Animal print

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Damas (@jeannedamas)

Όσο μίνιμαλ και να είναι το στιλ σας, μια animal print πινελιά στα σύνολά σας μόνο να τα αναδείξει μπορεί. Είτε είναι σε πανωφόρι, είτε σε αξεσουάρ, είτε σε κάποιο εκκεντρικό κομμάτι, το animal print κάθε είδους (λεοπάρ, κροκό, τιγρέ) έχει τη δύναμη να κάνει κάθε look να ξεχωρίζει, χαρίζοντας του μια ιδιαίτερη τόλμη και πολυτέλεια.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή