Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days

Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα beauty look θα έχουν πλεξούδες, όπως επιβεβαίωσε και το street style.

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο και να αγαπάμε τα ίσια και φυσικά μαλλιά, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μέρες που θέλουμε να δούμε την εικόνα μας κάπως διαφορετική και ένα νέο χτένισμα είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Ανάμεσα στα πολλά που εντοπίσαμε στο street style των εβδομάδων μόδας σε Μιλάνο και Παρίσι, αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν ένα από τα πιο εύκολα, αλλά ταυτόχρονα και πιο εντυπωσιακά. Οι κοτσίδες υιοθετήθηκαν από πολλές stylers με διαφορετικούς και ιδιαίτερα μοντέρνους τρόπους, αποδεικνύοντάς μας πως όσες τάσεις και να ερθούν θα αποτελούν πάντα διαχρονική επιλογή για easy hair look με χαρακτήρα.

Μπορεί με την πρώτη μάτια να φαίνονται πολύ εύκολες – και είναι – αλλά σίγουρα έχουν τα μυστικά τους κατά την υλοποίηση. Αρχικά, πρέπει να αποφασίσετε αν οι κοτσίδες θα ξεκινούν από τις ρίζες των μαλλιών και θα πλέκονται κατά μήκος τους ή αν θα είναι σε στιλ αλογοουράς για πιο κλασικό και κομψό αποτέλεσμα. Και στις δύο περιπτώσεις, σκοπός είναι το αποτέλεσμα να είναι natural και περιποιημένο, χωρίς όμως να δείχνει υπερβολικά επιτηδευμένο. Όποιο στιλ και να επιλέξετε, η βάση είναι να ξεκινήσετε χτενίζοντας καλά τα μαλλιά σας και κεντράροντας τη χωρίστρα στη μέση. Μπορείτε να τις πλέξετε πιο σφιχτά για polished εμφανίσεις ή πιο χαλαρά για careless look.

Όσο πιο διακριτικό επιθυμείτε να είναι το χτένισμα, τόσο πιο λεπτές πρέπει να κάνετε τις κοτσίδες. Μια ωραία ιδέα που είδαμε στο street style είναι κοτσιδάκια στα δύο μπροστινά τουφάκια των μαλλιών – 90ς αλλά και πολύ επίκαιρο. Από την άλλη, εξίσου ωραίες ήταν και οι σφιχτές κοτσίδες-αλογοουρές, που σε κάποιες περιπτώσεις διακοσμήθηκαν και με κορδέλες, και αποτέλεσαν το ιδανικό hairstyle για στιλάτα office look αλλά και casual chic ντυσίματα. Αν, ειδικά, ανήκετε στις γυναίκες με μακριά μαλλιά που έχουν κουραστεί από το μήκος, ένα hairstyle με κοτσίδα θα σας λύνει τα χέρια σε καθημερινή βάση.

Πάρτε έμπνευση από τις πιο ωραίες πλεξούδες που είδαμε στο street style:

Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days-1

©George Angelis/Shot by Gio

Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days-2
©George Angelis/Shot by Gio

Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days-3
©George Angelis/Shot by Gio

Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days-4
©George Angelis/Shot by Gio

Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days-5
©George Angelis/Shot by Gio

Braids: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days-6
©George Angelis/Shot by Gio

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή