Tσάντες: Οι 8 τάσεις της άνοιξης από το street style

Tσάντες: Οι 8 τάσεις της άνοιξης από το street style

Οι star bags της άνοιξης έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στους δρόμους του Παρισιού. Η Vogue συγκέντρωσε τις τάσεις που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν.

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To street style του Παρισιού είναι διαχρονική πηγή έμπνευσης όταν πρόκειται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Καθώς οι κορυφαίοι οίκοι παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, στους δρόμους του Παρισιού το runway συνεχίζεται, από τις street stylers που φορούν όλα τα hot trends και κρατούν τις πιο πολυπόθητες τσάντες για την άνοιξη 2022.

Πρόκειται για τις τσάντες που θα βλέπουμε non-stop τους επόμενους μήνες. Τα πιο δημοφιλή σχέδια, οι γραμμές και τα It χρώματα που πρωταγωνιστούν στις τσάντες της νέας σεζόν και αξίζουν μια θέση σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Οι mini bags παραμένουν τάση για να χωρούν μόνο τα απαραίτητα και βλέπουμε πως τις κρατάμε ακόμα και το πρωί, τα oversized clutches παραμένουν στο προσκήνιο, όπως και οι all-time classic Hermès bags.

Tσάντες: Οι 8 τάσεις της άνοιξης από το street style-1
©George Angelis/Shot by Gio

Την άνοιξη του 2022, κάνουμε χώρο στην γκαρνταρόμπα μας και για νέα στυλ, όπως οι bowling bags που επιστρέφουν με την έγκριση του οίκου Dior, οι bracelet bags του οίκου Loewe που μπορούν να φορεθούν και σαν βραχιόλι και στον ώμο ή οι Coperni τσάντες με τις καμπύλες που θεωρούνται το νέο trend.

H Vogue συγκέντρωσε τις τσάντες της άνοιξης, από το street style του Παρισιού. Ενημερωθείτε για τα στυλ και τα χρώματα που θα επικρατήσουν.

Tσάντες: Οι 8 τάσεις της άνοιξης από το street style-2
©George Angelis/Shot by Gio

Η One Stud bag του οίκου Valentino, κυκλοφορεί στα πιο φωτεινά χρώματα, όπως μοβ και τιρκουάζ.

Tσάντες: Οι 8 τάσεις της άνοιξης από το street style-3
©George Angelis/Shot by Gio

H Dior Vibe bowling τσάντα, που κρατούν ήδη τα fashion girls.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή